Prvi 116 pregleda 03. Decembar 2022.

Novi praznični film koji će vas oboriti sa nogu

printscreen/canva

Novi Netfliksov Božićni film nazvan je „savršenim“ prazničnim rom-komom nakon što je ove pušten u striming

Glavnu ulogu igra zvezda filma "This Is Us",  Justin Hartley, zajedno sa Barrett Doss -om, "Noelov dnevnik" prikazuje uspešnog pisca koji se vraća kući za praznike kako bi namirio imanje svoje majke. Naravno, nema ničeg boljeg nego da se sklupčate na kauču i udubite se u ovaj božićni film da biste zaista upali u praznično raspoloženje, piše Her.

Na osnovu romana Ričarda Pola Evansa, vidimo Džejkoba kako prebira po sadržaju svoje kuće kada dolazi misteriozna žena za koju se na kraju ispostavlja da je neko iz njegove prošlosti. Sinopsis iz Netfliksa piše: „Čisteći svoj dom iz detinjstva za Božić, pisac (Džastin Hartli) upoznaje intrigantnu mladu ženu (Baret Dos) koja traži svoju rođenu majku.


„Hoće li stari dnevnik otključati njihovu prošlost — i srca?“ Gledaoci su veliki fanovi, smatraju ga savršenim božićnim filmom.

Jedan fan je na Tviteru napisao: „Noelov dnevnik je savršen, 10/10, 5 zvezdica, klasična božićna romansa. Imao smeha, ima suza, ima romansu, ima neverstvo. Ima SVE.”

Drugi je rekao: „Noelov dnevnik je tako dobar film, rasplakao me je i Baret Dos sa stanice 19, ona je tako lepa, i Džastin Hartli, nisam ga video od "Ovo smo mi", to je jedan dobar, zgodan čovek koji nekako liči na Džensena, glumačka ekipa ove dvojice je odradila neverovatan posao!“

via GIPHY

Treći je rekao: „Apsolutno VOLIM "Noelov dnevnik", savršen izbor da vas razveseli, tako lep, jedva čekam da ga ponovo pogledam na božićnu noć sa svojom porodicom."

Šta vi mislite, kako vam se sviđa?

Tvoja reakcija?