Prvi 29 pregleda 25. Novembar 2022.

Offsetov srceparajuć post o Takeoffu mnoge je rasplakao

Steven Bergman

Offset nastavlja da tuguje svog rođaka i kolege Migosa, Takeoffa. 22. novembra, Offset je na Instagramu podelio dirljiv post o muzičaru, koji je poginuo 1. novembra nakon fatalne pucnjave ispred kuglane u Hjustonu

„Nedostaje mi sve što se tiče tebe, posebno taj osmeh“, napisao je Ofsset na Instagramu. Objava je sadržala slatku fotografiju Takeoffa nasmejanog. Istog dana, Offset je takođe objavio nekoliko svojih fotografija zajedno sa Takeoffom i drugima na svom Instagram storiju.

Kako Elite Daily kaže, Takeoff je prisustvovao privatnoj zabavi sa kolegom reperom i Quavom u noći njegove smrti. Quavo nije povređen u incidentu.

Offsetovo iskreno tugovanje na Instagramu nije prvi put da članovi Migosa i njihovi najmiliji oplakuju Takeoffa. 11. novembra, porodica i prijatelji pokojnog repera, uključujući Drejka i Džastina Bibera, odali su mu počast na sahrani u Atlanti.

Istog dana, Cardi B, koja je udata za Ofseta, odala je emotivnu počast Takeoffu na Instagramu. Beskrajno ga je hvalila zbog njegovog kulturnog uticaja. „Kao obožavaoca Migosa, boli me kada gledam slike i video snimke na kojima ste svi zajedno, i slušam sve pesme koje su promenile muzičku industriju i pokrenule kulturu i zapalile klubove“, napisala je ona. "Boli jer znam da više nikada neće biti isto."

Sledećeg dana, Quavo se prisetio nekih od svojih omiljenih uspomena sa svojim nećakom u dugačkoj objavi na Instagramu, nazivajući Takeoffa „anđelom“.

 

Tvoja reakcija?