Prvi 429 pregleda 20. Avgust 2023.

Ovi parfemi sa mirisom kokosa će te raspametiti!

instagram/canva

Miris kokosa je zaista poseban i u letnjem periodu je poželjan u svakom smislu. Ako do sada nisi razmišljala o parfemima sa ovom notom već si samo koristila kupke i losione, imamo za tebe par sjajnih predloga kada su parfemi sa mirisom kokosa u pitanju

Miris kokosa je svestran jer postoji nekoliko različitih vrsta, a to su zeleni, kremasti, plažni i slatki, piše Lepota i zdravlje. Miris može varirati u velikoj meri u zavisnosti od toga koja vrsta kokosa se koristi: kokos, mleko ili kokosova voda.

Tom Ford Soleil Blanc

Ovaj parfem ima izuzetno sofisticirani miris, a najbolje se kombinuje uz stil luksuza. Nemojte štediti na elegantnom modnom odabiru!

Ovaj parfem sadrži note orašastih pistaća i ljutog ružičastog bibera, a potom se one smenjuju sa opojnim mirisima belih cvetova poput tuberoze i jasmina. Miris je zasnovan na kokosovom mleku i vanili u prahu.

Toaletna voda "Vacation"

@jadacmakeupartistry @Vacation® I’m sooo obsessed🥰🏝 #fyp #perfume #summer #eaudetoilette #vacation #vacationbyvacation #AerieREAL #SmoothLikeNitroPepsi #perfumetiktok ♬ Summer Girls - Lyte Funkie Ones

Kao što joj i samo ime kaže, ovo vam je idealan miris za plažu, odmor i uživanje. Ako je već nemate, ovu toaletnu vodu nabavite podhitno! Toaletna voda ima dodatne note esencija petitgraina, banane, ananasa i morske soli. Iako on podseća na leto, zahvaljujući cvetu bergamota i solarnom mošusu, pogodno ga je nositi i tokom cele godine.

Ona sadrži u sebi visoke note kokosove vode i kokosovog mleka i pružiće vam osvežavajući miris. Ovaj miris je inspirisan najprodavanijim kremama za sunčanje i otelotvoruje letnje vibracije pored bazena.

Parfemi sa mirisom kokosa: The 7 Virtues Coconut Sun

@julialike1128 New perfume for spring/summer, Coconut Sun from @the7virtues #fyp #perfume #newperfume #summerperfume #7virtuesperfume #coconutperfume #fragrance ♬ original sound - user94592594472

Ovaj parfem sadrži osvežavajuću kokosovu vodu, vanilu i plumeriju. Blago slatki miris dobijen je zbog mešanja sa svežim citrusnim notama i oštrom morskom soli, a zadržava se na koži tokom celog dana.

Najnoviji miris The 7 Virtues je poput nanošenja sloja kremaste kreme za sunčanje: ova formula je polu dugotrajna i veganska, a takođe je ima i dodatan plus za sertifikovanu eko ambalažu.

Tvoja reakcija?