Prvi 140 pregleda 09. Novembar 2022.

Ovo je 7 najboljih aplikacija za mentalno zdravlje

canva

Iako je povratak u školu uzbudljiv, on takođe može izazvati i gomilu neočekivanog stresa. Možda će biti uzbudljivo vratiti se u klupe nakon toliko vremena provedenog na online časovima, a možda će biti jako frustrirajuće

Terapija je odlično rešenje za dobijanje pomoći i oslobađanje od stresa i frustracija. Nažalost, nemaju svi pristup tome, bilo zbog troškova ili zbog samog čina dolaska. S druge strane, živimo u vremenu u kome imamo svet na dohvat ruke.

Postoji bezbroj aplikacija za mentalno zdravlje koje vam mogu pomoći kod anksioznosti povratka u školu, a mi smo vam izdvojili najbolje! 

1. Happify

Happifi tehnike su zasnovane na dokazima psihologa, istraživača i kliničara. Happifi pomaže korisnicima da preuzmu kontrolu nad svojim mislima i emocijama tako što im pruža aktivnosti koje izazivaju razmišljanje i igrice za mozak kako bi im pomogle da skrenu pažnju sa onoga što ih brine.

2. Mindshift

MindShift je besplatna aplikacija za ublažavanje anksioznosti koja pomaže u smanjenju brige, stresa i panike pružanjem dnevnika razmišljanja, kartica za suočavanje, vođenih meditacija i svakodnevnih provera mentalnog zdravlja.

3. Sanvello

Napravljen u saradnji sa terapeutima, lekarima i istraživačima, Sanvello je aplikacija za zdravlje i dobrobit koja na zahtev daje pristup visokokvalitetnom virtuelnom treningu, terapiji, meditaciji i još mnogo toga.

4. Divethru

DiveThru ima gomilu resursa za mentalno zdravlje koje je lako razumeti — ovde nećete naći nikakav akademski ili naučni žargon.

5. Calm

Ako vam ova aplikacija zvuči poznato, verovatno ste čuli za vođene meditacije koje pričaju slavne ličnosti poput Šona Mendesa i Harija Stajlsa. Dok Calm ima mnoštvo modula za meditaciju za spavanje, fokusiranje i anksioznost, on takođe ima funkcije za opuštajuću muziku i zvukove prirode.

Javite nam da li vam pomaže!

Tvoja reakcija?