Prvi 189 pregleda 11. Avgust 2023.

Ovo neverovatno 'pegla' bore i košta 200 RSD!

canva

Otkada je društvenih mreža, saznali smo za brojne trikove i kako neke stvari možemo iskoristiti za nešto potpuno suprotno od prvobitne namene. Ono što je oduvek bila utopija za većinu ženske populacije jeste kako da ispeglaju bore uz samo malo novca, a mi imamo rešenje za to

Tiktokerka Kristina je podelila jednu ideju sa nama, a radi se o ricinusovom ulju, proizvodu koju koristimo za rast kose, poboljšanje kvaliteta trepavica, obrva... Ispostavilo se da je ricinusovo ulje idealno za negu lica i pomaže koži na više načina.

 | Author: canva canva

Ona je najpre stavila ricinusovo ulje oko očiju jer smanjuje bore  u ovoj regiji, a potom ga je nanela na vrat gde ono ima sličnu funkciju i dodatno vraća elastičnost. Kristina ovo radi pre spavanja tako što ulje dobro utrlja u kožu.

Kristina se kune u ricinusovo ulje i kaže da je otkada ga koristi primetila da odlaže starenje njene kože, ali i da suzbija bore. 

 | Author: canva canva

Pored toga ricinusovo ulje pomaže kod limfne drenaže koja se radi kao masaža, čime se smanjuje otečenost, a popularne influenserke su prokomentarisale da su im se od ricinusovog ulja smanjile hiperpigmentacijske mrlje.

Takođe, svi su oduševljeni time što se ricinusovo ulje pokazalo kao odličnu i saniranju brojnih problema sa kožom, piše Gloria.

Tvoja reakcija?