Prvi 2942 pregleda 03. Maj 2023.

Ovo su najgori znakovi zodijaka u vezi! Da li si to ti?

canva

Neki ljudi su rođeni da vole i budu voljeni, odnosno da uživaju u vezama. Međutim, ima i onih koji su zaista užasni u partnerskim odnosima, a među njima su svakako oni koji nisu dovoljno posvećeni ili ne prihvataju stvari onakvim kakve jesu. Ovo je spisak znakova koji su zaista najgori u vezama, a najjezivije pitanje koje se postavlja je da li je baš vaš partner na popisu

Ovan

via GIPHY

Ovi znakovi su podložni greškama od samog ulaska u vezu jer ne mare mnogo za sam odnos. Nisu mnogo promišljeni, a to dovodi do posustajanja veze pre nego što čestito do nje i dođe. Trude se da budu previše kul, a onda sve to brzo propadne...

Bik

via GIPHY

Bikovi imaju tu manu što često ljude testiraju i dovode ih u iskušenja pa ponekad lako pređu granicu. Oni su opsednuti time da budu sigurni u svog partnera pa druga strana često baš zbog toga izgubi interesovanje. 

Blizanci

via GIPHY

Blizanci beže od svakog odnosa koji ih plaši vezivanja i gotovo je nemoguće da se obavežu za ceo život.

Strelac

via GIPHY

Oni neretko znaju da budu često impulsivni i otvoreni u partnerskim odnosima, aponekad to nikako nije dobrodošlo. Strelčevi su ljubitelji kratkoročnih veza "bez obaveza" jer emocionalno iscrpe partnera koji maltene pobegne od njih.

Ribe

via GIPHY

Iako su ribe jedan od "najljubavnijih" znakova, one zanju da budu jako nezgodne u vezama. Njihov problem je u tome što njima preovladavaju emocije i sujeverje pa ne vole teške i relane situacije u kojima mogu da se nađu.

Ako si i ti među ovim znakovima, vreme je za popravku, piše Times of India.

Tvoja reakcija?