Prvi 295 pregleda 08. Decembar 2022.

Ovo su tri najzlobnija horoskopska znaka

canva

Već smo pisali o raznim osobinama horoskopskih znakova i sada su na red došle one koje, paaaa, baš i nisu dobre. Naime, određeni horoskopski znakovi u sebi imaju malo više zlobe nego ostali pa smo odlučili da ih 'razotkrijemo' na vreme kako bi znali sa kim imate 'posla'

Rak

Rak je sa razlogom na vrhu ove liste jer njegova konstantna neraspoloženost i džangrizavost nisu jedino što treba da vas brine kod njega. Naime, kako piše 24sata, rakovi su stalno obrambeno nastrojeni i, čak i kada im neko želi dobro, oni će prema njemu biti otresiti i tu osobu će oterati od sebe. Namerno. I neće mu biti niti malo žao. 

via GIPHY

Vodolija

Iako vodolija može biti prilično emocionalno inteligentna po pitanju veza i prijateljstava, često se izoluje od onih koji su mu najbliži jer baš i nema emocionalnog kapaciteta za empatiju. Vodolije ponekad mogu imati i veliki kompleks superiornosti.

"Ponekad im njihov intelektualni nemir može dati osećaj da su svemoćna bića pri čemu veruju da znaju najviše, a da su drugi oko njih na neki način ispod njih i još niže", govori stučnjak za astrologiju Charlotte King.

via GIPHY

Bik

Bik je inače izuzetno odan i drugima oko sebe deluje mirno i sabrano. Ali ono što mnogi ne znaju je da se to lako može promeniti u nekoliko minuta.

"Opušteni i super hladnokrvni bikovi čine se bezopasnim i takvi su dok ne povredite jednu stvar blisku njihovom srcu", kaže Sidhharrth Kumaar, astrolog i numerolog. "Ovaj znak koristi vaše ranjivosti da vas udari", dodaje.

Bik može biti prilično oštar ako se oseća zanemareno ili izdano, ali uglavnom napada zbog povređenog srca. 

via GIPHY

Jeste li se pronašli među njima?

Tvoja reakcija?