Prvi 108 pregleda 29. Decembar 2022.

Ovoj devojci je pozlilo nakon što je videla božićni poklon

printscreen/tiktok/canva

Zamislite da se bliži Božić, vi ste već pripremili poklon za svog partnera, jedva čekate da ga iznenadite i iskreno, jedva čekate da vidite šta će on vama pokloniti... Razmišljate, dvoumite se, šta bi to moglo da bude, a onda pronađete poklon...

Pre par dana, Kurir je objavio vest o jednoj devojci koju je božićni poklon šokirao toliko da joj je pozlilo u pravom smislu. Naime, devojka je na TikToku podelila video u kome je pronašla simpatičnu roze kutijicu u kojoj se nalazio poklon. Isprva je bila oduševljena sadržinom jer se u njoj nalazila predivna dijamantska ogrlica, ali onda je usledilo ne tako prijatno iznenađenje.

@novarosee The math ain’t matching #cheaters #christmasgift #PawlidayPics ♬ The Boy Is Mine - Brandy & Monica

Na privesku skupe ogrlice je pisalo ime druge devojke, te je ova korisnica TikToka doživela šok pa je čitavu noć provela povraćajući.

Ispod njene objave nizali su se različiti komentari, od onih da je dečko preljubnik, preko toga da je možda ogrlicu želeo da pokloni nekoj bliskoj osobi poput sestre, a jedna devojka je savetovala da ogrlicu stavi oko vrata pred njim kako bi videla njegovu reakciju.

Šta biste vi uradili da doživite ovakvo „iznenađenje“?

Tvoja reakcija?