Prvi 473 pregleda 15. Februar 2023.

Ovonedeljni horoskop uz uzbudljiviji je nego ikad!

canva

Početak nedelje je u znaku duhovnih koncepata i nekonvencionalnih ideja podstaknutih Suncem u znaku vodolije. Sa prelaskom Sunca u znak ribe naši će osećaji sredinom nedelje opet imati više prostora. Međutim, Venera i Neptun nas unapred stavljaju u iskušenje, jer obe planete prethode Suncu i ukazuju na dvosmislenost u ljubavi

Nedeljni horoskop od 13. do 19. februara 2023. godine

San i stvarnost trenutno nisu tako blizu kao što mislimo ili želimo. Žudimo za blizinom, osetljiviji smo nego inače ovih dana i skloni smo tome da idealizujemo svoju životnu situaciju. To može biti prilično ugodno, jer se bavimo stvarima koje nas vesele, ali takođe rizikujemo da ćemo se zavarati oko mnogih stvari i nakon toga doživeti grubo buđenje. Potreban je i oprez kod ulaganja. Ono na šta sada trošiš novac moglo bi se lako pokazati kao loša kupovina. Najbolje je pričekati sa većim ulaganjima. To važi i za ljubavne veze - danas možda priželjkuješ vezu, a već sutra će možda doći kraj snu o velikoj ljubavi. Dobro razmisli ideš li pravim putem sa svojim emocionalnim ulaganjem.

Jarac

Ljubav: Imaš puno toga na umu. Tvoj partner mora biti voljan da razgovara i biti otvoren za tvoje ideje. Želiš više dubine u vezi. Kao samac bićeš jako zahtevna. Ne želiš prolazne susrete. Zanimaće te jedino neko ko je ozbiljan prema tebi i spreman za ozbiljnu vezu.

Posao: Lako ćeš se fokusirati na kreativne zadatke. Takođe ćeš moći da podneseš rutinu i svakodnevni posao. Tvoje simpatije će rasti kad si u timu, a tvoja empatija i kolegijalnost biće cenjeni. Kad je novac u pitanju, oslanjaćeš se na svoju intuiciju – i bićeš u pravu.

Zdravlje: Sada ti je lakše da budeš disciplinovana u svakodnevnom životu. Venera i Neptun potiču tvoj unutrašnji mir i sposobnost da se osećaš dobro i tako i opustiš. Uživaćeš u boravku u prirodi.

Vodolija

Ljubav: Mars će te pokrenuti, tako da će se puno toga događati u tvojoj spavaćoj sobi. Parovi će uživati u fazi strasti. Samci se takođe oslanjaju na telesni kontakt i brzo će odlaziti u spavaću sobu. Ova nedelja biće ti zaista zabavna!

Posao: Merkur te čini otvorenom i znatiželjnom na komunikativnom nivou. Koristićeš društvene medije, umrežavanje i sve što te može približiti pravim ljudima. Otvaraće ti se financijske prilike i dobro ćeš baratati novcem. Posao je sada bolji i možeš da sebi osiguraš dobre prihode.

Zdravlje: Mars te tera i motiviše na nekoliko dodatnih krugova dok trčiš. Moraš izaći u prirodu jer je svež vazduh za tebe (pošto si vazdušni znak) poseban energetski impuls.

Ribe 

Ljubav: Venera donosi više romantike i slatkih osećaja u vašu vezu. Maženje i nežnost se slave s ljubavlju. Dobro se slažeš sa partnerom. Samci pronalaze vezu. Brzo razvijaš naklonost prema posebno privlačnoj osobi. To izgleda dobro!

Posao: Venera ti sada pomaže u razvoju dobrih koncepata za posao i finansije. Maštovita si i nikad ti ne nedostaje dobrih ideja. Komunikacija sa kolegama je izvrsna. 

Zdravlje: Trenutno ti nedostaje motivacije za sportom i akcijom. Umorna si i treba ti više vremena za opuštanje. U slobodno vreme daj sebi dovoljno prostora za svoju dušu i malo daljine od mainstream-a. Intuitivna si i možeš da se osloniš na svoj intuitivni glas. Osim toga, jako dobro spavaš.

via GIPHY

Ovan

Ljubav: Sada ima više pokreta u tvom ljubavnom životu. Pozitivne kosmičke vibracije podstiču te da razviješ više erotske sofisticiranosti i strasti. Tvoj seksipil jako će se svideti tvom partneru. Samci će aktivno i uspešno tražiti veze i brzo razvijati intenzivne osećaje.

Posao: Što više akcije zahteva posao, više ćeš se zabavljati. Trenutno voliš da budeš u sredini pažnje i možeš vrlo vešto doprineti svojim idejama. Dobro ćeš komunicirati sa nadređenima ili važnim klijentima. Srećna planeta Jupiter donosi ti posebne prilike na finansijskom planu.

Zdravlje: Tvoj borbeni duh i izdržljivost su impresivni. Spremna si za zahtevne ciljeve. Oni koji žele da izgrade kondiciju dobro će napredovati. Nakon sporta osećaćeš se vrlo ugodno u tišini i samoći. 

Bik

Ljubav: Zvezde će samcima omogućiti nedelju punu prilika. Flertovi će brzo napredovati pa čak i dublji osećaji dolaze u opticaj. Ljubavni život će parovima biti zabavan i uživaće u fizičkoj bliskosti i emocionalnoj intimnosti.

Posao: Potrebna je pametna akcija na financijskom nivou. Merkur je izazovan i daje prednost kada su u pitanju plaćanja, ali i tokom sastanaka i zadataka. Ali, ti si maštovita, znaš da brzo pomogneš sebi i da uveriš druge u svoje ideje. Strpljenje ti se isplati.

Zdravlje: Tvoje sportske ambicije su ograničene ove nedelje. Radije ćeš uživati u opuštenom slobodnom vremenu i sve će ići malo sporije. Odvoji više vremena za jelo, jer tvoj želudac će osetljivo reagovati na užurbanu aktivnost ili tešku hranu.

Blizanci

Ljubav: Ove nedelje će neke stvari biti kontradiktorne. Puno toga će se događati kada su u pitanju veze. Emocije će kod parova biti pravi rolerkoster. U jednom trenutku će sve biti ravno, a onda opet vruća strast u krevetu. Samci će se kockati sa svojim izgledima. Bićeš pomalo agresivna kada flertuješ i ponekad ćeš nepromišljeno srljati u afere. Ni sama nećeš tačno znati šta želiš. 

Posao: Merkur i Mars motivišu te za rad i karijeru. Sada možeš bolje braniti sopstvene interese i ostvarivati vrhunske rezultate. Kada je reč o finansijskim projektima, strpljiva si i realna. Dosta koristiš mogućnosti uštede i ponude. Pojaviće ti se neke srećne prilike.

Zdravlje: Snaga Sunca i Marsa pomoći će ti da prebrodiš težak posao. Osećat ćeš se dobro i uhvatićeš se u koštac sa svime što treba da uradiš. 

Rak

Ljubav: Kao samac uživaš u slobodi i voliš biti sa svojim prijateljima. Međutim, Venera ti sada može pružiti avanturu i lepe osećaje. Kao što znaš, često se događaju neočekivane stvari. Parovi održavaju vezu i romantično su razigrani. Sada će biti posebno ugodno.

Posao: Što će više kreativnih i maštovitih impulsa nuditi tvoj posao, to ćeš biti motivisanija na poslu. Ne želiš samo biti vođena, želiš biti aktivna i vođa vlastitog odeljka. 

Zdravlje: Venera i Neptun jako dobro i pozitivno utiču na tvoje blagostanje. Naći ćeš vremena za brigu o sebi i opuštanje uz wellness. Tvoja harizma raste. 

via GIPHY

Lav

Ljubav: Erotska planeta Mars i glasnik sreće Jupiter osiguravaju ti seksi vibracije. Toplo razumevanje između tebe i partnera temelj je lepih dana i razigrane erotike. Čak se i samci jednostavno osećaju dobro i osećaju da bi se mogli zaljubiti.

Posao: Mars i Jupiter čine te aktivnom i samopouzdanom. Svojom velikom stručnošću oduševljavaćeš kolege i kupce. Tvoj entuzijazam za akciju je veliki i ove neelje ćeš stalno biti u pokretu. Međutim, kada je reč o finansijama, ipak vredi biti oprezan.

Zdravlje: Mars i Jupiter mobilišu tvoju energiju. Što se tiče strpljenja i koncentracije, stvari ne idu baš najbolje. Brzo ćeš postati nemarna ako nema dovoljno raznolikosti.

Djevica

Ljubav: Zvezde pružaju stimulativne vibracije za lepe i nežne zajedničke trenutke. Prilično si zavodljiva. Ali, Venera je takođe usmerena prema napetostima pa su moguće male polemike, ali neće biti previše divlje. Samci žele da imaju vruću aferu i mogla bi im se ostvariti. 

Posao: Imaćeš smisla za inovacije na poslu. Međutim, timski rad neće biti dobar bez kompromisa i bolje koordinacije. Posebno će kreativni zadaci zahtevati malo više vremena.

Zdravlje: Trenutno nemaš na raspolaganju toliko energije koliko si mislila da imaš. Pametnim rasporedom snaga ćeš dobro savladati ovu nedelju. 

Vaga

Ljubav: Mars te pretvara u senzualnu ljubavnicu. Slobodna si? Sada je lako zaljubiti se u tebe. Parovi se savršeno usklađuju i sjajno će se provesti uz rajski seks.

Posao: Trenutno vrlo uspešno radiš na svom imidžu. Pokazala si se s najbolje strane i ponudila upravo ono što se traži. Tvoja najveća prednost: jasna komunikacija. Što se tiče para, imaš dara za velike projekte, ali i za male luksuze.

Zdravlje: Mentalno si budna, možeš se dobro koncentrisati i rešavati teške zadatke. Ali, nemoj sve shvatati previše ozbiljno. Uvek postoji druga opcija. 

via GIPHY

Škorpion

Ljubav: Ove nedelje si ti srećno dete zvezda. Samci će uživati i mogu se veseliti velikom broju simpatija i lajkova. Venera obećava romantična osećanja, dejtovi obećavaju. Parovi će razvijati slatke osećaje jedno prema drugom i maziti se kod kuće.

Posao: Venera potiče harmoniju na poslu. Osim toga, zahvaljujući Venerinim vibracijama, bićeš izuzetno kreativna i pravi as kada je reč o marketingu. Finansijski, međutim, sklona si rasipanju. Potencijalne uštede mogu se još učinkovitije pokazati.

Zdravlje: Trenutno nisi baš u ravnoteži. Venera podstiče tvoju sposobnost uživanja i prepuštanja hrani i dobrobiti. Potrebno ti je više odmora i dovoljno sna za brzu regeneraciju.

Tvoja reakcija?