Prvi 134 pregleda 07. Oktobar 2022.

Pa preslatko: Paralizovani pas uči dete da puzi!

screenshot/tiktok

Video paralizovanog psa koji uči dete da puzi osvojio je srca ljudi širom interneta. Video je pogledan nekoliko miliona puta, a jasno je i zašto jer se ovakve stvari ne viđaju svaki dan. Jednostavno su nas osvojili svojim prijateljstvom.

Korisnica TikToka, koja vodi profil @kahluasadventure i ujedno vlasnica psa Khalue, objavila je dirljiv video svog ljubimca kako uči njenog sina Caleba da puzi. Video je pogledan više od šest miliona puta i podstakao je na hiljade komentara, piše YourTango.

Na videu se može videti kako beba i pas sede jedan pored drugoga, vlasnica i majka izgovara reči 'idemo', a pas počinje da puzi. Za njim sledi dete pa zajedno puze kroz kuhinju.

@kahluasadventure #paralyzeddog#happiness#saturday#fyp#findyourgrace#happyvibes#baby#nourisheveryyou #beautiful #weekendvibes#crawling#gettingaround#love#teaching ♬ original sound - Kahlua The Paralyzed Dog

"Pas je bio presrećan što mu može pokazati svoju veštinu. Ovo je preslatko i zaslužuje da postane viralno", komentarisala je jedna pratiteljka. 

"Stvarno preslatko, biće najbolji prijatelji zauvek", dodala je druga žena.

@kahluasadventure Replying to @lost.and.fucked.up #paralyzeddog#happiness#foreverhome#loved#storytime ♬ original sound - Kahlua The Paralyzed Dog

U posebnom videu Khaluina vlasnica je objasnila da je uspela da pomogne ljubimcu sa rehabilitacijom nakon što je pala sa balkona trećeg sprata kod prethodnih vlasnika. Iako joj je pomogla, Khalua je ostala paralizovana. 

"Ona je neverovatan dodatak našem domu. Živi svoj najbolji život", rekla je. Otkrila je da Khalua ima posebna kolica kojima se može lakše kretati s vremena na vreme. 

@kahluasadventure #paralyzeddog#ball#nerfball#happydog#dogwheelchair#joeyspaw#happiness#fyp#pride#igofast#ReadyForHell ♬ original sound - Kahlua The Paralyzed Dog

"Baš smo srećni što je deo naše porodice", dodala je.

Tvoja reakcija?