Prvi 244 pregleda 22. Avgust 2023.

Parfemi koji mirišu na more: kombinacija koja osvaja!

canva

More je od davnina bilo inspiracija, kako umetnicima, tako i "običnim" ljudima koji negde na pola zime počnu da žude za avgustom i plažom. Iako je to u mnogim slučajevima zbog obaveza i finansija neizvodljivo, imamo listu parfema koji vas u hladnim danima mogu makar malo približiti zvukovima talasa, kasnim šetnjama i jutrima okupanim suncem

Ako volite kombinaciju vetra, cveća i morske svežine, imamo za vas sjajnih 5 predloga za parfeme koji stvarno mirišu na more, piše Sensa.

 | Author: canva canva

BVLGARI Allegra Riva Solare

Ovaj cvetni miris sa notama kalabrijskog bergamota, osmantusa, cveta narandže, mandarinei mošusa podseća na horizont Mediterana i preplanulu kožu po kojoj klize kapljice vode pomešane sa kristalima soli.

 | Author: instagram/canva instagram/canva

Light Blue Italian Love Dolce&Gabbana 

 | Author: instagram/canva instagram/canva

Note italijanskog limuna i zelena jabuke, pomešane sa notama ambreta, jasmina i bele ruže, u osnovi sandalovo drvo, beli mošus, kedar iz Virdžinije i amber čine ovaj parfem tako prijatnim da ćete morati da ga isprobate!

Eau des Merveilles Bleue Hermès

 | Author: instagram/canva instagram/canva

Aroma sa notama mora, drvetai  pačulija neodoljivo podseća na snažnu plavu vodu koja se kombinuje sa naletom hladnog vetra i bujne morske vegetacije.

Sailing Day Maison Martin Margiela 

 | Author: instagram/canva instagram/canva

Cvetno-drveni miris. Aroma sa notama mora, paprike, korijandera, kleke, irisa, ruže, morskih algi, kedra, ambera... Osnažujuća svežina u bočici koja osvaja!

Tvoja reakcija?