Prvi 103 pregleda 06. April 2023.

Paris Hilton deli divne fotografije novorođenog sina

printscreen/canva

Paris Hilton je podelila nove divne nove slike svog sina Feniksa. Američka zvezda pozirala je za neke crno-bele fotografije sebe kako mazi sina i objavila ih na svom Instagramu u ponedeljak

Paris je u februaru otkrila da je svom sinu dala ime Feniks Baron Hilton Reum, želeći da se drži teme da dobije ime po gradu – poput nje.

U promotivnom videu za svoje nove memoare, mama je rekla: „Moj prelepi dečak se zove Feniks Baron Hilton Reum. Planiramo da mu damo ime Feniks, ime za koje sam se odlučila pre mnogo godina. Pretraživala sam gradove, zemlje i države na mapi, tražeći nešto što bi išlo sa Parizom i Londonom."

Feniks ima nekoliko dobrih referentnih tačaka pop kulture, ali što je još važnije, to je ptica koja se rasplamsava, a zatim se diže iz pepela da ponovo poleti."

Paris je nastavila: „Želim da moj sin odraste znajući da trijumf i katastrofa prolaze kroz naše živote i da bi to trebalo da nam pruži veliku nadu za budućnost. Karter i ja smo tako ponosni što mu možemo poželeti dobrodošlicu na svet“.

Ova 42-godišnjakinja je prvi put postala majka u januaru kada joj je sin rođen preko surogat majke. Paris je najavila dolazak sina tako što je na Instagramu podelila fotografiju na kojoj ga drži za ruku.

Uz fotografiju je napisala: „Već si voljen neopisivo."

Paris i njen suprug Karter zajedno su od 2019. godine, a venčali su se 2021. godine.

Tvoja reakcija?