Prvi 234 pregleda 31. Januar 2023.

Percy Hynes je maltretirao i Jennu Ortegu? Evo snimka!

printscreen/canva

Jedan od korisnika na Twitteru je nedavno istakao kako je zvezdi serije Wednesday Dženi Ortegi bilo neprijatno što je ko-glumac Persi Hajns neprikladno grli na afterpartiju Zlatnog globusa i sada je taj snimak postao viralan jer je očigledno da je i nju maltretirao...

Dana 19. januara 2023, @aviitaaricaa je na Tviteru podelila kratak video snimak, gde se može videti kako Persi stavlja ruku na Dženino rame dok je ona razgovarala sa novinarima i fanovima ispred njih. Isti video je potom podelilo nekoliko drugih korisnika na platformi. U međuvremenu, drugi korisnici su istaklki drugi deo istog videa gde je Persi obavio ruku oko Dženinih ramena dok je ona postavljala glupavu pozu za kameru. Nakon što je snimljen snimak, Džena se brzo udaljila od njega. Korisnik je tvrdio da joj je očigledno bilo neprijatno kada ju je Persi zagrlio:

Džena Ortega igra glavnu ulogu, zvanu Wednesday Addams, u Netflixovom novom tumačenju gotske ćerke porodice Addams Wednesday, dok Persi Hajns Vajt igra "simpatiju" glavne junakinje, Ksavijera Torpa. Dana 19. januara, niz tvitova korisnika po imenu @milkievich takođe se pojavio na društvenim mrežama, optužujući Hajnsa da omogućava seksualni napad i pedofiliju. Obožavaoci serije su od tada podelili svoje šokantne i razočaravajuće reakcije na 21-godišnjeg kanadskog glumca.

Hajns je onemogućio komentare na svojim Instagram objavama i još se nije pozabavio tim pitanjem.

Netflix-ova sreda je bila ogroman uspeh, brzo je postala hit otkako je objavljena na platformi. Celokupnu glumačku ekipu vole gledaoci, posebno mlađi kao što su Ema Majers, Hanter Duhan, Džoj Sandej i Persi Hajns Vajt, za koje je ovo bila probojna emisija. Usred uspeha emisije i uzbuđenja zbog druge sezone, kontroverza o seksualnom napadu protiv Hajnsa uznemirila je mnoge fanove, koji su se ugledali na Ksavijerov lik u emisiji. Štaviše, korisnici interneta koriste hashtag #cancelpercy, zahtevajući da glumac bude uklonjen iz Wednesday ekipe.

Šta vi mislite, da li Percy treba da bude banovan?

Tvoja reakcija?