Prvi 92 pregleda 31. Avgust 2023.

Perrie Edwards otkrila simbolično ime svog sina!

instagram

Pevačica Perrie Edwards je 21. avgusta 2021. godine donela na svet dečaka, ali je do sada njegovo ime držala u tajnosti. Zbog čega je to radila, iskreno nemamo pojma, ali je sada odlučila da obelodani kako se njen sin zaista zove i mnoge je oduševila izborom

Naime, poznate, ali i "obične" mame se često odlučuju za neobična i nesvakidašnja imena koja daju svojoj deci kako bi ih "izdvojile iz mase" na ovaj način. Perrie je otkrila da je ime njenog sina usko povezano s aimenom njegovom oca, a da se dečak zapravo zove Axel Xander.

Perrie Edwards je rekla da je ime inspirisano njenim izabranikom, a Axelovim ocem, Alexom Oxlade- Chamberlianom. Ona je ovo otkrila kada je odgovarala na pitanja svojim fanovima na Instagramu. 

Podsećamo, iako je na Instagramu objavila da je postala mama odmah nakon porođaja, ime svog dečaka je do sada držala u tajnosti. Tada je napisala:

"Dobrodošla na svet, bebo. 21.08. '21."

Ona ima običaj da često govori o tome kako je biti mama u stvarnosti i da se često oslanja na razne forume. Perrie smatra da ima adekvatnu pomoć na forumima jer su mame koje tamo pišu "u istom sosu" kao i ona pa joj je zbg toga puno lakše. Zahvaljujući tome se ne oseća potpuno usamljeno kako je to često slučaj sa novopečenim mamama. 

Tvoja reakcija?