Prvi 40 pregleda 12. Jun 2023.

Pevačica Kelis (43) izlazi sa glumcem Bilom Marejem (72)

printscreen/canva

Kelis se navodno zabavlja sa glumcem iz serije „Ghostbusters“, navodi The Sun. Kako se navodi, njih dvoje su zajedno otkako je Marej gledao pevačicu kako nastupa na nedavnom nastupu na festivalu Mighty Hoopla u južnom Londonu prošlog vikenda

Bil Marej je primećen kako je podržava na nekim od njenih drugih nastupa. Izvori bliski paru rekli su za US Sun da su takođe viđeni zajedno u istom hotelu i da su "zbližavaju neko vreme" nakon prvog susreta u SAD. Prijatelj je navodno rekao agenciji: „Upoznali su se u Sjedinjenim Državama ranije, što je navelo ljude u industriji da pričaju, a sada se sastaju u Londonu dok su oboje ovde. Oboje su viđeni u istom hotelu, a on je nekoliko puta viđem kako je gleda na nastupima pre nego što je otišao u Mighty Hoopla.

"Šta god da ih je spojilo, i koliko god izgledalo malo verovatno, oboje su slobodni i zabavljaju se uprkos prilično velikoj starosnoj razlici."

Marej, koji ima šest sinova, prvi put je bio oženjen Margaret Keli od 1981. do 1996. godine. Zvezda filma „Izgubljeni u prevodu” nastavila je sa Dženifer Batler. Međutim, njihov 11-godišnji brak okončan je u maju 2008. godine kada ga je optužila za neverstvo, zlostavljanje u porodici i zavisnost od marihuane i alkohola.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

U međuvremenu, Kelis je ranije bila udata za repera Nasa. Međutim, 2009. godine podnela je zahtev za razvod nakon što ga je optužila da ju je emocionalno i fizički zlostavljao tokom njihovog braka. 

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Tvoja reakcija?