Prvi 35 pregleda 18. Maj 2023.

Pitamo se: Da li su Šakira i Luis Hamilton u vezi?

twitter/canva

Šakira se već mesecima nalazi u žiži javnosti zbog raskida sa Pikeom i raznih događanja koji su pratili krah ove ljubavi. Pre par dana je viđena u društvu Toma Kruza, a onda na jahti sa višestrukim prvakom Formule 2, Luisom Hamiltonom

Luis Hamilton i Šakira viđeni su kako uživaju na jahti u jednom zalivu na Floridi, piše Kurir. To se dogodilo nakon trke koju je Šakira pratila sa tribina, a nakon toga su zajedno "ulovljeni" na večeri u samom centru Majamija. Iako nisu bili sami, tračevi su već počeli da kruže da između njih postoji nešto "više od prijateljstva".

Javnost na sve ovo nije mogla da ostane imuna imajući u vidu to da je zanosna pevačica već skoro godinu dana slobodna nakon što ju je suprug Đerardo Pike prevario. Šakira se nakon nemilih događaja preselila iz Barselone u Majami zajedno sa svojim sinovima Milanom i Sašom.

Šta će se dalje dešavati i hoćemo li nastaviti da viđamo Šakiru u društvu svetskog šampiona, ostaje nam da nagađamo. U svakom slučaju, sigurni smo da zaslužuje da bude srećna nakon svega što joj se dogodilo u prethodnom periodu.

Tvoja reakcija?