Prvi 346 pregleda 04. Mart 2023.

Policija osporava tvrdnje ove cure da je ona Medlin MekKen

canva

Ranije ovog meseca, mlada žena se oglasila na društvenim mrežama i rekla svojim pratiocima da je ona devojka koja je nestala - Medlin Mekken.

Džulija Vendel je izazvala talas pažnje na internetu nakon što je tvrdila da je nestala Britanka, ali je policija odbacila te tvrdnje. Prema Global News-u, policija ne veruje da je ona nestala devojka. Oni su za širu javnost rekli da su "odbacili" njene tvrdnje. Vest su potvrdile i poljske vesti Gazeta. Službenici sedišta pokrajinske policije u Vroclavu takođe su se prošle nedelje sastali sa Julijinom porodicom. Oni su odbacili tvrdnje nakon ovog sastanka.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Njena porodica je poljskoj dobrotvornoj organizaciji „Nestale pre mnogo godina“ rekla da njihova ćerka pati od mentalnih problema. „Želeli bismo da zauzmemo stav o Julijinom slučaju, koji je poslednjih dana digao internet i medije na noge u mnogim zemljama. Za nas, kao porodicu, očigledno je da je Julija naša ćerka, unuka, sestra, nećaka i rođaka". Njena porodica je potvrdila da ima slike Julije iz njenog detinjstva.

"Uvek smo se trudili da razumemo sve situacije koje su se dešavale sa Julijom. Brojne terapije, lekovi, psiholozi, psihijatri - Julija je imala sve zagarantovano. Nije ostala sama." Njena porodica je rekla da im se preti otkako je ona tvrdila da je Madlen MekKen. Takođe su rekli da su učinili sve što su mogli da zaustave Juliju, ali je ona odbila.

Uvek smo pokušavali da joj pomognemo da stane na noge. Julija je punoletna već nekoliko godina. Ona odbija lečenje, a takođe ne uzima redovno lekove. Takođe nije iskoristila mogućnost lečenja u jednom veoma dobrom centru u Poljskoj, koji je pristao da je primi.

Njena porodica je naglasila: "Očigledno je da Julia nije Medlin." Rekli su da su devastirani trenutnom situacijom.

Tvoja reakcija?