Prvi 179 pregleda 24. Maj 2023.

Postoje dva razloga zašto vam nije odgovorio na poruku

canva

Upoznali ste savršenog momka sa kojim se ukalapte, razgovor teče sam od sebe, teme se nižu jedna za drugom i vis te bukvalno na sedmom nebu. ratsali ste se, on vas je čak i dopratio do kuće, a vi ste mu poslali poruku kako to inače radite nakon dejta kako biste se zahvalili na divno provedenom vremenu, ali on nije ništa odgovorio... Vi se i dalje pitate zašto, a mi vam nudimo odgovore

Sve ovo može biti zabavno u fazi muvanja kada još uvek ispitujete i upoznajete jedno drugo, ali kada jednom ozvaničite svoju vezu, vreme je da ovakve igrice prestanu. U teoriji jeste tako, ali praksa, nažalost, nudi i drugačije primere. 

Savakako, uvek je moguće da on nije pogledao telefon, da se njegovom prijatelju nešto dogodilo ili da je zaspao, ali kada naiđete na tišinu sa druge strane nakon šrto ste poslali poruku na koju očekujete odgovor, to je uglavnom zato šro druga strana ne želi da vam odmah odgovori. 

 | Author:

Zaista je zauzet.

Pored dvoje devojke, odnosno vas, momak sa kojim ste u vezi ima verovatno posao, porodicu, prijatelje i hobije, a to su važni segmenti života svakoga od nas. Ukoliko niste odmah dobili odgovor na poruku koju ste mu poslali, razmislite o tome da možda nešto radi i nije u mogućnosti da to učini. Jendostavno, nisu svi muškarci dotupni 24 sata u nedelji kako bi odgovorili odmah na ono što ste napisali, piše YourTango.

via GIPHY

Ako vam pak ovo smeta i ne želite da u glavi vrtite najgre scenarije šta s esa njim događa, bilo bi najbolje da porazgovarate na tu temu. Nađite rešenje poput toga da vam se javi kada planira da radi nešto drugo kako ne biste sedeli i uzaludno čekali poruku koja neće stići.

Muškarci su na ovu temu rekli sledeće:

"Ponekad se desi da jednostavno završimo na mestima koja nisu u našoj kontroli pa nismo u mogućnosti da koristimo telefon. Svaki zreo muškarac kome je stalo do vas će se izviniti i objasniti problem, a njegovi razlozi će biti sasvim logični."

"Verovatno muškarac nekada smao želi da se druži sa svojim prijateljima..."

"Šta god da je, trebalo bi da vam kaže šta se dešava. Možda je stvar u tome da on to jednostavno ne želi."

 | Author: canva canva

Ne želi.

Kada je u pitanju želja da se odgovori, odnosno ne odgovori na poruku, možemo je podeliti u tri grupe i to:

Ne želi vezu sa vama

Ako je vaš momak nestao "bez traga", možda samo želi da vam na suptilan način pokaže da ne želi vezu sa vama. To je nezrelo, detinjasto i kukavički, a ovakva osoba vam nipošto nije potrebna, ali ovo se veoma često dešava.

"On želi da ti kaže da je vaša veza gotova, ali je velika kukavica kako bi ti to direktno rekao. Zato i koristi ovakav način", rekao je jedan momak.

"Glavni razlog se verovatno krije u tome što mu se niste dopali onoliko koliko se on nadao i želeo da mu se svidite. Znam da je glupo, ali makar nećeš gubiti vreme sa njim", izjavio je drugi.

"To jednostavno nije bilo dobro za njega koliko za tebe. Da si mu se dopala, poslao bi ti poruku", reči su još jednog momka koji je učestvovao u ispitivanju.

Sa druge strane, psotoji i mogućnost da je on želeo sami da vas iskoristi, a s obzirom da se na prvom sastanku "niste dali", odlučio je da vam se ne javlja. Takođe, muškarci koji drže devojke "u rezervi" nikada se na javljaju nakon dejta.

Emocionalno je nezreo

On ne zna kako da razgovara sa vama, ne može ili ne želi...

"Kada ne odgovorim na poruku, to znači da trenutno ne želim d arazgovaram s aosobom koja ju je poslala."

"Jedina stvar zbog koje ću ignorisati poruku od žene jeste kada znam da je u pitanju krupna stvar o kojoj treba da pričamo, a ja još uvek nisam spreman na to", iskren je bio jedan momak.

"Neki ljudi jednostavno misle da ukoliko vas ostave da čekate, oni deluju hladnije..."

 | Author: canva canva

Dosađujete mu

Ovo je veorvatno prva stvar na koju pomislite kada vam neko ne odgovori na poruku, a kada su momci u pitanju, verujte da ste ponekad u pravu.

"Ako mi ona nakon poruke na koju nisam odgovorio pošalje još jednu ili mi umesto Instagrama sada pošalje poruku na Viberu, definitivno počinjem da razmišljam o tome da je naporna", iskreno je odgovorio ovaj momak.

via GIPHY

Ako je muškarac zaljubljen i zainteresovan za vas, to ćete sigutno i znati. Imajte u vidu to da ukoliko on sa vama želi dugu i ozbiljnu vezu, baviće se i drugim stvarima sa strane. U svakom slučaju, svakome od nas je potreban lični prostor i vreme koje ćemo koristiti samo za sebe, nezavisno od vremena provedenog sa partnerom.

Tvoja reakcija?