Prvi 46 pregleda 21. Oktobar 2022.

Priznao: Tom Felton ide na rehabilitaciju od alkohola

Susannah V. Vergau/DPA/Pixsell

Poznati glumac Tom Felton govori o odlasku na rehabilitaciju zbog borbe sa alkoholom

Glumac, koji je tumačio Drejka Malfoja u seriji filmova o Hariju Poteru, otkrio je da je počeo da "pije da bi pobegao" i da je veći deo svojih 20-ih proveo u barovima, napominjući da su se njegovi problemi često prelivali u njegov profesionalni život.

„Opijanje postaje navika u najboljim vremenima“, napisao je Felton u svojoj novoobjavljenoj knjizi Beyond the Wand: The Magic and Mayhem of Growing Up a Wizard.

 | Author: printscreen/reddit/canva printscreen/reddit/canva

„Kada pijete da biste pobegli iz situacije, još više. Navika se prelila iz šanka i, s vremena na vreme, prešla na scenu.”

Nastavio je: „Došlo je do tačke u kojoj nisam ni razmišljao o tome da li da popijem piće dok radim. Pojavio bih se nespreman, a ne profesionalac kakav sam želeo da budem. Alkohol, međutim, nije bio problem. To je bio simptom."

Glumac je dalje objasnio kako su njegovi agenti, menadžeri, advokati i bivša devojka Džejd Olivija izveli intervenciju i ugovorili da bude poslat na rehabilitaciju.

Svi u prostoriji su mi napisali pismo“, priseća se. „Slušao sam Džejd i ostale dok su mi govorili koliko su zabrinuti zbog mog ponašanja, zbog mog aloholisanja i zloupotrebe supstanci. Nisam bio u stanju da ih čujem.

Međutim, upravo ga je pismo njegovog advokata „najteže pogodilo“, otkrio je on.

„Moj advokat, koga sam jedva sreo lice u lice, govorio je tiho iskreno. Rekao je, „Ne poznajem te dobro, ali deluješ kao fin momak. Sve što želim da vam kažem je da je ovo sedamnaesta intervencija na kojoj sam bio u karijeri. Jedanaest ih je sada mrtvo. Nemoj biti dvanaesti.“

Felton je rekao da su reči njegovog advokata „presekle” njegov bes i poricanje. Kasnije je otišao u ustanovu za rehabilitaciju u Malibu u Kaliforniji, gde su glumca pitali da li želi da koristi pseudonim kako bi sakrio svoj identitet.

„Ako me ljudi prepoznaju iz filmova o Hariju Poteru, to će biti zbog mog lica“, odgovorio je Felton.

On je takođe ispričao kako je pobegao iz objekta za manje od 24 sata nakon provere. „Odjednom, frustracija je izbila iz mene“, napisao je glumac.

Felton je kasnije ušao u drugu ustanovu za rehabilitaciju, ali je izbačen nakon što je pronađen u ženskoj sobi. Posle još jednog boravka na rehabilitaciji uspeo je da se vrati na pravi put.

Drago nam je da je jedan od heroja našeg detinjstva opet na ravom putu! Šta vi kažete na ovo?

Tvoja reakcija?