Prvi 152 pregleda 03. Jun 2023.

Rejčel Bilson izgubila posao zbog komentara o seksu?!

printscreen/canva

Rejčel Bilson je nedavno otkrila da je izgubila posao nakon što je podelila svoja iskrena razmišljanja o seksu: „Oduzeli su mi posao jer sam iskreno i otvoreno govorila o seksu na duhovit način"

Skoro dve nedelje nakon što je glumica iz "O.C." podelila svoje iskrene poglede na temu seksa, ona je otkrila da je izgubila posao nakon svog komentara. „Bila je to zanimljiva nedelja, momci“, rekla je tokom epizode ​​od 15. maja njenog podkasta Broad Ideas. „Ovo je prvi put da mi se u profesionalnom životu desilo da sam ove nedelje izgubila posao zbog stvari koje su izrečene." Nastavila je: „Oduzeli su mi posao jer sam iskreno i otvoreno govorila o seksu na duhovit način u podcastu našeg prijatelja. U suštini, dobila sam posao koji sam već imala, oduzet je od mene jer sam otvoreno govorila o seksu ."

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Rejčel je nastavila govoreći da je jednostavno „zbunjena“ tim potezom: „Samohrana majka, žena, izgubila je posao jer je bila iskrena i poštena, a tema je bio seks." Tokom svog pojavljivanja u epizodi podcasta Women On Top 3. maja, Rejčel je dobacila o svojim omiljenim i najmanje omiljenim seksualnim pozicijama, rekavši delimično da voli da je „manhandle-uju“. Bio je to komentar za koji 41-godišnja glumica kaže da je trebalo da bude bezbrižan, prenosi ENews.

Objašnjavajući se na Broad Ideas, Rejčel je primetila: „Pre svega, rekla sam to na šaljiv način u intervjuu, kao, 'Da, želim da mi je**no manhandle-uju.' U suštini, to je kao, u redu, daj kontrolu ili preuzmi kontrolu u spavaćoj sobi, šta god."

Ali, kako je objasnila, još uvek se otresa efekta koji je njena dosetka imala na njen najnoviji profesionalni poduhvat. „Iskreno, bila sam izbezumljena“, primetila je, „Sve se pokrenulo i izgubila sam posao." Međutim, kako je podelila zvezda Take Two, iako je njena isporuka mogla biti drugačija, osećaj je i dalje isti.

Nisam rekla ništa neprikladno“, nastavila je Rejčel. "Izbor reči, kada bih mogla da se vratim, sada znajući da sam izgubila posao, možda bih to rekla drugačije. Ali ipak ne bih rekla."

Tvoja reakcija?