Prvi 82 pregleda 21. Avgust 2023.

Reperka Lil Tej odbacuje navode o smrti - živa i zdrava

printscreen/canva

Lil Tej je naglasila da je živa i zdrava nakon što su glasine tvrdile da je umrla. Pre nekoliko dana su počele da kruže tvrdnje o smrti reperke i njenog brata, ali ih je od tada ugasila

U to vreme, njena porodica je odbila da komentariše incident, pošto su širom sveta pristizali počasti za 14-godišnju zvezdu. Sada se čini da je smrt bila prevara. U izjavi datoj TMZ-u, Tej je napisala: „Želim da jasno stavim do znanja da smo moj brat i ja bezbedni i živi, ali imam potpuno slomljeno srce i borim se da čak nađem prave reči da ton izgovorim. Bilo je to veoma traumatizirajućih 24 sata. Juče ceo dan sam bila bombardovana beskrajnim srceparajućim i plačnim telefonskim pozivima voljenih osoba dok sam pokušavala da sredim ovaj nered."

Lil Tay je dodala da je njen Instagram hakovan, rekavši: "Moj Instagram nalog je kompromitovala treća strana i koristio se za širenje strašnih dezinformacija i glasina u vezi sa mnom, do te mere da je čak i moje ime bilo pogrešno. 'Moje pravno ime je Tay Tian, ne 'Claire Hope'."

Reperka je bila zahvalna Meti što joj je pomogla da vrati pristup svojim nalozima. TMZ je izvestio da su, nakon što su se pojavili prvi izveštaji o smrti Lil Tej, došli do brojnih policajaca u toj oblasti, od kojih niko nije znao ništa o incidentu. Sada, ima savršenog smisla.

Lažna objava smrti objavljena je ranije, a u saopštenju se navodi da je Tej umrla 'iznenada' zajedno sa svojim bratom. U objavi se takođe navodi da je njena porodica u „potpunom šoku“.

Šta vi mislite, da li je ovo stvarno bio incident ili samo jedan od prljavih načina da se dođe do publiciteta?

Tvoja reakcija?