Prvi 53 pregleda 01. Januar 2023.

Rihanna podelila snimak svoje bebe na TikToku

pixsell/canva

Otkada je sredinom maja postala mama, Rihanna je identitet svog sina strogo čuvala od očiju javnosti i nije njegove fotografije delila na društvenim mrežama. Ono što je iznenadilo i jako obradovalo njene fanove je to što je 17. decembra ipak odlučila da podeli trenutke iz života svoje bebe i to, nećete veroveti, jednim preslatkim videom!

Kako piše Elite Daily, Rihanna i njen dečko A$AP Rocky su pored bebinih slika skrivali i njeno ime, i ono je do danas ostalo tajna. Iako je Rihanna u svom prvom videu na TikToku podelila upravo snimak svog sina koji se očaravajuće smeje, ona nije nigde spomenula niti napisala njegovo ime.

Još tokom njene trudnoće javnost je raspravljala o izboru imena za dečaka i imala razne teorije počevši od toga da je par želeo da da ime detetu u čast svog porekla sa Barbadosa, dok je druga teorija bila da će Rihanna izabrati ime po nekom od članova porodice. Ono što takođe dolazi u obzir je da su mogli da daju bebi ime koje počinje slovom R kao i njihova imena (pravo ime A$AP Rockya je Rakom). Kakvo god ime da su odabrali za svog dečaka, ono u šta smo sigurni jeste da ovu bebu krasi njen osmeh.

@rihanna

hacked

♬ original sound - Rihanna

Naime, Rihanna je snimila sina tokom vožnje dok je „bebećim“ jezikom razgovarala sa njim, a on se slatko ismejao. Ovaj preslatki snimak završio je tako što je dečak uzeo mamin telefon i stavio ga u usta. Podsetimo, ovo je prvi Rihannin video na TikToku.

 | Author: pixsell/canva pixsell/canva

Iako se priprema za novi kocert, Rihanna planira još dece sa svojim partnerom.

Tvoja reakcija?