Prvi 212 pregleda 08. Jul 2023.

Robert De Niro izgubio je svog voljenog unuka

printscreen/canva

Robert De Niro oplakuje svog unuka Leandra De Nira Rodrigeza. „Duboko sam uznemiren zbog smrti mog voljenog unuka Lea“, rekao je glumac u izjavi za Page Six preko svog predstavnika u ponedeljak

Veoma smo zahvalni na saučešću od svih. Molimo da nam se pruži privatnost kako bismo ožalostili gubitak Lea.” Robertova ćerka Drena De Niro objavila je u nedelju smrt svog sina u emotivnom Instagramu odajući počast njenom „prelepom slatkom anđelu“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drena (@drenadeniro)

Nakon što je napisala da „ne zna kako da živi bez“ svog tinejdžera, Drena je dodala: „Pokušaću da nastavim i širim ljubav i svetlost koju si me naterala da osetim kada sam postala tvoja mama. Bio si tako duboko voljen i cenjen i volela bih da te je samo ta ljubav mogla spasiti“, nastavila je. „Tako mi je žao moje bebe. … Počivaj u miru i večnom raju dragi moj dečače.

Uzrok smrti nije odmah poznat, iako su droga i pribor za drogu pronađeni blizu Leandrovog tela. 

Drena je najstarija od Robertove sedmoro dece. Usvojio je 1976. godine nakon što se oženio njenom mamom, Diahnne Abott. Dobitnik Oskara takođe deli sina Rafaela (46) sa Abotom, kao i blizance Arona i Džulijana (27), sa Toukiejem Smitom i sinom Eliotom (25) i ćerkom Helen (11) sa Grejs Hajtauer.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

U maju je zvezda otkrila da je njegova partnerka, Tifani Čen, rodila bebu broj 7. Duo je svojoj ćerki dao ime Gia.

Tvoja reakcija?