Prvi 79 pregleda 16. Jun 2023.

Šakira i Luis Hamilton su u ranoj fazi zabavljanja!?

printscreen/canva

Šakira i Luis Hamilton su sve bliži. Nakon niza javnih izlazaka, izvor kaže za People da pevačica i vozač Formule 1 održavaju stvari „zabavnim i koketnim“

"Oni provode vreme zajedno iu fazi 'upoznavanja'", kaže izvor koji ih oboje poznaje. "Zabavno je i koketno." Vest dolazi nakon što je Šakira prisustvovala Velikoj nagradi Španije F1 u Barseloni - gde je Hamilton vozio za Mercedes i došao na drugo mesto - i nakon toga se družila sa britanskim trkačem.

Nakon događaja, par je izašao na večeru i piće sa grupom prijatelja, uključujući Daniela Cezara, Fai Khadra i Mustafu, koji je podelio fotografiju sa izleta na svom Instagramu.

Njeno pojavljivanje na Velikoj nagradi Majamija dogodilo se dan nakon što je dobila Billboardovu prvu nagradu za ženu godine na inauguracionoj gala Latino-muzici. Tokom svog govora o prihvatanju, ona je naizgled podelila svoja razmišljanja o njenom razdvajanju od bivšeg Žerara Pikea koji je generisao naslov.

 | Author: printscreen/bbc.com printscreen/bbc.com

Ovo je bila godina seizmičke promene u mom životu u kojoj sam osećala više nego ikad - i veoma lično - šta znači biti žena“, rekla je publici dok je primala nagradu.

Prošla je godina u kojoj sam shvatila da smo mi žene jače nego što mislimo, hrabrije nego što smo verovale, nezavisnije nego što su nas učili da budemo“, nastavila je Šakira.

Šakira je objavila da se rastaje od fudbalske zvezde u junu 2022. godine nakon što je prvi put potvrdila njihovu vezu u martu 2011. godine. Hamilton je povezivan sa brojnim ženama visokog profila, uključujući Ritu Oru i Niki Minaj, od njegovog rastanka od dugogodišnje devojke Nikol Šerzinger 2015. godine.

Tvoja reakcija?