Prvi 94 pregleda 21. Avgust 2023.

Sam Asghari progovorio o razvodu: Da, istina je!

instagram/canva

Kako su poslednjih dana Britney Spears i njen suprug Sam Asghari dospeli u žižu javnosti nakon što su procurile glasine o njihovom razvodu, on se na Instagramu oglasio povodom ovih tvrdnji, a evo i šta je imao da kaže na tu temu

Naime, Sam je u sredu Višem sudu u Los Anđelesu podneo zahtev za razvod braka od Britney Spears i kao razlog naveo njihove "nepremostive razlike". Narednog dana on je na Instagramu podelio sa svojim pratiocima tu vest na storiju navodeži da je odlučio da "prekine njihovo zajedničko putovanje".

"Nakon šest godina ljubavi i posvećenosti jedno drugom, moja supruga i ja odlučili smo da završimo naše zajedničko putovanje. Održavaćemo ljubav i poštovanje koje gajimo jedno prema drugom. Želim joj sve najbolje", napisao je Sam.

On je zamolio svoje partioce, a posebno medije, za malo privatnosti kako bi se sve ovo rešilo u miru. Zamolio je medije da budu ljubazni i pažljivi.

Sa druge strane, Britney Spears nije komentarisala Samove navode niti se oglašavala povodom njihovog razvoda sve do subote kada je napisala nekoliko reči o tome.

"Kao što svi već znate, Sam i ja više nismo zajedno. Ne osećam nikakvu potrebu da govorim razloge za to jer se nikoga i ne tiču, ali nisam više mogla sve da podnesem. Dobila sam puno podrške u porukama i veoma sam zahvalna na tome. Volela bih da iskreno pokažem svoje emocije i to kako se zaista osećam trenutno, ali nešto me tera da budem jaka. Daću sve od sebe", napisala je Britney između ostalog.

Podsećamo, Britney i Sam venčali su se u junu prošle godine, a upoznali su se pet godina ranije na snimanju Britninog spota. Prošle godine je Britney izgubila bebu, pa se nagađa da je možda i to jedan od razloga zašto par nije mogao da nastavi dalje... 

Tvoja reakcija?