Prvi 189 pregleda 14. Februar 2023.

Sam Smith je 'srušio' internet sa svojim novim outfitom

printscreen/canva

Sem Smit je privukao pažnju mnogih na dodeli BRIT nagrada u subotu uveče svojim izborom odeće za crveni tepih, noseći crnu odeću od lateksa nalik balonu

Ovaj poznati pevač je bio nominovan za dve nagrade na ovogodišnjim nagradama, za najbolji pop/r&B i drugu za pesmu godine za hit "Unholy "sa Kim Petras. Privukao je dosta pažnje poslednjih nedelja nakon objavljivanja pesme 'Unholy', a posebno muzičkog spota, zbog kog su neki negodovalli jer je očigledno bio preterano seksualan.

U međuvremenu, prošlog meseca Sem Smit, koji se identifikuje kao nebinarni i koristi zamenice oni/oni – rekao je da je naučio da voli svoje telo i da sada ima „suprotno od telesne dismorfije“.

Zvezda je bila puna samopouzdanja na crvenom tepihu ispred Britanaca, noseći upadljivu odeću od lateksa sa prilično visokim vratom, rukavima i nogavicama koje su izgledale prenaduvane, i rajsferšlusom koji se peo po prednjoj strani njegovog outfita.

Uz ovo, Smit je nosio par čizama sa potpeticom i par sitnih minđuša dok je pozirao za fotografije na crvenom tepihu pre nego što je ušao u glavnu arenu. 

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Kasnije uveče, izašao je na binu da izvede 'Unholy' i zajedno sa Petrasom Smit je hvaljen jer je nosio neobičnu odeću nakon nekoliko nedelja trolovanja. Fanovi su rekli da njegovo samopouzdanje u stil govori mnogo. Jedan obožavalac je napisao: "Toliko ljubavi prema Semu Smitu što je bez izvinjavanja debeo i ženstven sa očima milion bednih mišića zasnovanih na proteinima. Izgledaju dobro, a hejteri mogu nastaviti da hejtuju!"

Šta vi mislite, da li je njegov outfit kul ili je jednostavno pravi promašaj?

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?