Prvi 73 pregleda 02. Jul 2023.

Samostalni film "Spider-Woman" je u pripremi

printscreen/canva

Producenti Ejmi Paskal i Avi Arad razgovarali su za Variety 31. maja o nekim projektima Sony Spajdera koji se spremaju, uključujući planove za još jedan film Toma Holanda, film Majlsa Moralesa sa live akcijom i predstojeći film „Madam Web“

Arad je rekao da će samostalni film "Spider- Woman" izaći "pre nego što očekujete". Dodao je: "Još ne mogu da vam kažem, ali dolazi."

Ostaje pitanje, međutim, da li će to biti film o ženi pauku sa živom radnjom ili animirani spin-off filmova Majlsa Moralesa „Spider-Verse“. Ovog juna "Spider-Man: Across the Spider-Verse", drugi film Majlsa Moralesa kao Spajdermena, predstavlja mnogo novih Spider-ljudi, uključujući Isu Rae kao Džesiku Dru, zvanu Spider-Woman. Osim toga, u filmovima se pojavljuje i Gven Stejsi (glas joj daje Hailee Steinfeld), još jedna verzija alternativnog univerzuma Spider-Woman.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Još 2018. godine, Paskal je potvrdio za Vaniti Fair da je u pripremi spin-off sa njihovim likovima i još jednim herojem sa paukom (Silk). Primetno je da se Silk do sada ne pojavljuje u filmovima Spider-Verse. Nejasno je da li je ovaj animirani spin-off film o Ženi pauku o kojem je govorio Arad.

Stajnfeld je rekla za Variety u istom članku da definitivno želi da se vrati franšizi, rekavši: „Ovo je kao moj posao iz snova, prijavite me iznova i iznova“. U međuvremenu, Rej je rekla za USA Today o svom liku (koja je trudna u filmu): „Ona je tako hrabra i samouverena na način na koji ja nisam. Ona takođe sve ovo radi dok je bila sa detetom, i to je za mene bilo veoma privlačno i zbunjujuće i nekako je strašno prikazati."

Naravno, Steinfeldova Gven i Rejna Džesika će se vratiti u nastavku "Across the Spider-Verse", "Beyond the Spider-Verse", koji dolazi sledećeg marta.

Jeste li uzbuđeni da vidite nove avanture paukolikih ljudi iz različitih univerzuma?

Tvoja reakcija?