Prvi 373 pregleda 14. Avgust 2023.

Sandra Bulok ostala je bez svog voljenog...

instagram/canva

Svetom je odjeknula vest da je nakon trogodišnje bolesti preminuo dugogodišnji partner Sandre Bulok, Brajan Rendal u 57. godini života. Nakon što mu je pre tri godine dijagnostikovana amiotrofična lateralna skleroza, bolest nervnog sistema, Brajan je odlučio da ovu vest ne eksponira u javnosti

Sandra Bulok i Brajanova porodica su izdali saopštenje za javnost povodom njegove smrti napisavši sledeće:

"Sa velikom tugom vas obaveštavamo da je 5. avgusta Brajan Rendal preminuo mirno nakon trogodišnje borbe sa ALS- om. Brajan je na početku odlučio da ovu vest zadrži u privatnosti, a mi koji smo brinuli o njemu smo se sve vreme trudili da se njegova želja ispoštuje. 

Zahvalni smo neumornim lekarima koji su sa nama putovali kroz ovu Brajanovu bolest, kao i izvanrednim medicinskim sestrama koje su postale naše cimerke jer su često žrtvovale vreme sa svojim porodicama kako bi nama pomagale. 

U ovom momentu tražimo privatnost kako bismo odbolovali ovaj tužan događaj i sakupili snagu da se oprostimo od našeg Brajana."

 | Author: pixsell/canva pixsell/canva

Podsećamo, Sandra Bulok i Brajan Rendal upoznali su se 2015. kada je Rendal fotografisao proslavu povodom rođendana njenog sina. Nedugo zatim je prijateljstvo preraslo u romansu, a Sandra je imala običaj da ga naziva ljubavlju svog života, piše Her.

Saosećamo sa porodicom preminulog fotografa...

 ALS (amiotrofična lateralna skleroza) je bolest nervnog sistema koja utiče na obavljanje osnovih životnih funkcija poput sposobnosti da jedemo, krećemo se i dišemo. U pitanju je veoma progresivna bolest koja u većini slučajeva ima fatalan ishod.

Tvoja reakcija?