Prvi 124 pregleda 27. Jun 2023.

Sarah Parker o povratku Kim Cattrall u 'And Just Like That'

printscreen/canva

Sara Džesika Parker govorila je o pojavljivanju Kim Ketrol u drugoj sezoni serije 'And Just Like That' i podelila je nove detalje o tome šta možemo da očekujemo. Uzbuđeni?

Uprkos višegodišnjoj svađi Sare i Kim, Kim se vraća u seriju na kraju sezone, a sada je glumica Keri dala više detalja o tome kako će se pojaviti u emisiji.

Ranije ovog meseca je potvrđeno da će se Kim pojaviti u spin-off seriji And Just Like That za narednu sezonu nakon što je snimila scenu "cliffhanger".

Kim je tvrdila da nikada ne bi htela da bude deo emisije, a sada je snimila svoju scenu na odvojenoj lokaciji od svojih drugih kolega iz glumačke ekipe zbog njihove navodne svađe. Prema The Daily Mail-u, scena je postavljena tako da vidi Keri Bredšo u telefonskom razgovoru sa Samantom Džons. Uprkos njihovoj dugogodišnjoj svađi, Sara je sada progovorila o povratku njene koleginice u seriju, kao io pojavljivanju Ejdana Šoa.

Sara je od tada rekla E!News: „Ideja se pojavila zbog 25 godina i želje da to proslavimo, ali i da priznamo naklonost koju smo gajili prema Samanti - koju i dalje gajimo. Ona je bila prisutna u emisiji u tekstualnoj formi, tako da se činilo tako lep način da se stavi lice na tekst, samo na trenutak. To je veoma sladak, sentimentalan telefonski poziv koji se dešava u određenom trenutku u Kerinom životu. I to je samo naglašeno ovim telefonskim pozivom. Nadam se da će ljudi uživati.

Nedavno govoreći o Kiminom pojavljivanju u predstojećoj seriji, Sara je rekla za Dejli mejl: „Zaista smo pažljivo razmišljali o načinima na koje smo pristupili likovima koji nisu bili tu, o načinima na koje smo pozvali glumce nazad. Bilo je zaista zabavno i uzbudljivo i svakako nostalgično. Ali više od toga, bilo je mnogo radosti."

Tvoja reakcija?