Prvi 72 pregleda 16. Mart 2023.

Selena Gomez isplakala 'more suza' zbog uvreda!

Selena Gomez poznata je kao žena koja ne obraća pažnju na kritike na račun fizičkog izgleda, ali da li je zaista tako? Kaoliko god jako izgledala na internetu, u stvarnosti je ona ipak samo osoba od krvi i mesa i naravno da ne može da ostane imuna na svaku uvredu, posebno kada je izgled u pitanju

Kako piše Her, Selena kaže da se ponovo našla na meti ismevanja nakon što je njena težina počela da varira, u novoj epizodi Dear na Apple TV-u.

Ona je izjavila da je zbog lekova koje uzima podložna stalnoj promeni težine te da su ljudi jedva dočekali način kako bi je ismevali. Dodala je i to da se oseća jadno jer se ugojila zbog lupusa. Kaže da se na internetu pretvarala da joj nije stalo do negativnih kritika koje je dobijala, ali da je u tišini plakala i jako teško podnosila uvrede jer niko ne želi da čuje ružne reči o sebi i svom izgledu. 

"Iako sam se na društvenim mrežama ponašala kao da me nimalo ne dotiču ružni komentari, istina je da sam na taj način smao htela da ohrabrim druge ljude koji doživljavaju iste stvari. Inače mislim da je to jako nepravedno!"

Selena je istakla i da nakon nekoliko pauza na društvenim mrežama ponovo ima potrebu za odmorom.

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?