Prvi 70 pregleda 22. Mart 2023.

Selena Gomez je potvrdila da je single

pixsell/canva

Nekoliko meseci nakon što je izašao trač da o novoj romansi sa Dru Tagartom iz grupe The Chainsmokers, izgleda da je zvezda potvrdila da je sama u novom TikToku. U video snimku, objavljenom 15. marta, ona se sinhronizuje sa audio zapisom: „Mrzim kada devojke kažu: 'O moj Bože, moja simpatija čak i ne zna da postojim.' Devojko, moja simpatija i ne postoji!

Selena Gomez je nesumnjivo obezbedila svoje mesto ispod holivudskog svetla. Između glume, stvaranja muzike, pokretanja linije lepote, njenog zalaganja za mentalno zdravlje i produkcije projekata na ekranu, 30-godišnja zvezda je proširila svoj uticaj otkako je izbila na scenu tokom svojih dana na Dizni kanalu.

Čini se da se ove godine Selena više fokusirala na prijatelje i porodicu nego na svoj ljubavni život i da provodi vreme sa svojom mlađom sestrom, koju je uzela za partnera za Golden Globe Awards. Osim toga, sprema se za treću sezonu serije "Only murders in the building".

Međutim, tokom godina, Selena se često pojavljivala u naslovima za svoje veze, posebno sa Justinom Bieberom i The Weekndom. Pevačica je takođe povezivana sa ljudima poput Čarlija Puta, Nika Džonasa, Orlanda Bluma, Najla Horana, pa čak i Tejlora Lotnera.

Otvorila je svoj ljubavni život u svojoj priči na naslovnoj strani Vogue Australia iz juna 2021, iskreno rekavši da je „prokleta“. "Mislim da je većina mojih iskustava u vezama bila prokleta. Bila sam premlada da bih bila izložena određenim stvarima dok sam bila u vezama", rekla je ona. Dodala je da ju je osećaj naveo da istraži šta je čini "retkom", što je i postavila kao naslov svog albuma za 2020. godinu.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Čini se da su neke spekulacije o Seleninoj istoriji zabavljanja validne, ali druge su očigledno manje potkrepljene. U svakom slučaju, zvezda „Only murders in the building” nas sigurno drži na nogama kada su njene veze u pitanju. Na primer 21. jula 2022. ona je objavila TikTok video u kojem se njena baka čuje u pozadini kako je pita: „Pa kako si to završila sa tim tipom?“ Selena odgovara: „Uhh, reći ću ti za sekund“, pre nego što se nasmejala. Ubrzo nakon toga, primećena je sa producentom Andreom Jervolino oko njenog rođendana u avgustu 2022, iako je izvor rekao Us "Weekly-u da su „Selena i Andrea samo prijatelji“, dodajući da „ona izlazi i da ima otvorene mogućnosti sa nekoliko momaka“.

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?