Prvi 40 pregleda 09. Decembar 2022.

Selena otkrila: Cole Sprouse bio je 'moja prva ljubav'

printscreen/canva

Selena Gomez je otkrila da je bila zaljubljena u Cole Sprousa tokom svojiz "Disney" dana i kako je morala da poljubi njegovog brata Dilana na televiziji

Svi Seleninifanovi već znaju da je ona volela Kola Sprousa kao dete. U svom dokumentarcu "My Mind & Me", Selena posećuje svoj dom iz detinjstva i saznaje da zid na kome je crtala još uvek postoji. I ne samo to, na zidu se nalazi ime Kola Sprousa okruženo srcima. Selena tada potvrđuje da je bila opsednuta Kolom.

Sada je Selena progovorila o svojoj neuzvraćenoj ljubavi prema Coleu i o tome kako je izgledao rad sa njim na Dizni kanalu.

Selena Gomez se pojavila u "The Tonight Show" sa Džimijem Falonom i Džimi je pitao da li je zaista bila zaljubljena u Kola. Smejući se, Selena je tada rekla: "Da, jesam...i moj prvi poljubac je bio njegov brat!" Zabrinuta što je publika pomislila da je poljubila Dilana po sopstvenom izboru, Selena je potom precizirala: "Na TV-u! Tako su to napisali u scenariju."

via GIPHY

Džimi je zatim pitao Selenu da li je ljuta što nije uspela da uradi scenu sa Kolom, a Selena je objasnila: „Ne mogu to da kažem. To nije bilo ono što je bilo. Mislim da sam se osećala mnogo bolje jer to nije bilo sa njim pošto mislim da bih verovatno bila idiot." Džimi je tada pitao da li je Kol ljubav Seleninog života, a Selena se našalila: "On je bio ljubav mog života."

Selena je zapravo objavila video snimak crteža Cole Sprousea iz detinjstva 2019. Na Instagramu je napisala: „Očigledno je moje srce bilo veoma sukobljeno između Juan-a i Cole Sprouse-a kada sam imala 11 godina.“ Kol je zatim prokomentarisao šaleći se: „Uvek Juan - prelazi me."

Stvarno uvek volimo da čujemo ovako slatke priče iz Holivuda, šta vi mislite?

Tvoja reakcija?