Prvi 68 pregleda 07. Novembar 2022.

Selena: Raskid sa Justinom je najbolja stvar koja se desila

Steven Bergman

U svom novom dokumentarcu "Moj um i ja", Selena Gomez je govorila o emocionalnim posledicama koje je imala nakon veze sa Justinom Bieberom

Njih dvoje su izlazili od 2012. do 2018. godine, iste godine kada je Džastin oženio Hejli Biber. Njena osećanja o vezi su verovatno najiskrenije objašnjena u njenom hitu iz 2019. „Lose You Yo Love Me“, čiji tekstovi prate raskid koji je na kraju doveo do samoljublja.

 | Author: pixsell/canva pixsell/canva

„Poslala sam poruku Džuli Majkls i Džastinu Tranteru i rekla: „Mislim da sam spremna samo da kažem da sam tužna“, rekla je Selena, objašnjavajući u dokumentarcu kako je pesma nastala. "Napisali smo pesmu za 45 minuta. Najbrža pesma koju sam ikada napisala."

"Radi se o više od izgubljene ljubavi. Učim da biram sebe, da biram život, ali i da se nadam da će ljudi u tome pronaći milost i mir. Pesma govori o saznanju da si potpuno izgubio svaki deo onoga što jesi. da bi ponovo otkrio sebe“. "Osećam se kao da sam morala da prođem kroz najgori mogući slom srca ikada, a onda jednostavno zaboravim na sve, bilo je stvarno zbunjujuće. Ali samo mislim da je to trebalo da se desi i na kraju je to bila najbolja stvar koja mi se ikada desila", rekla je, piše BuzzFeed.

Selena zatim nastavlja sa rečima da je u nekom trenutku planiran duet između nje i Džastina: „I to je sranje, zbog cele te stvari sa pesmom. Zvao me je jutros (John Janick) u vezi pesme sa Džastinom. Kada ću biti dovoljno dobra sama? Kada ću biti dobra samo sa sobom, da ne moram ni sa kim da budem povezana?"

Vidi se da je ta cela situacija jako uticala na nju, jednostavno ima previše teških emocija u svemu tome...

Šta vi mislite?

Tvoja reakcija?