Prvi 38 pregleda 09. Maj 2023.

Serena Vilijams otkriva da je ponovo trudna!

printscreen/canva

Serena Vilijams je otkrila da je trudna sa svojim drugim detetom. Teniska zvezda potvrdila je drugu trudnoću na sinoćnjoj Met Gali. Mama je rekla novinarima da je sa njom i njenim suprugom Aleksisom Ohanianom na sinoćnjem raskošnom događaju bio još jedan poseban gost.

Serena je takođe potvrdila vest na društvenim mrežama. "Bila sam tako uzbuđena kada je Ana Vintur pozvala nas troje na Met Galu." Ovo je njeno drugo dete sa suprugom Aleksisom Ohanianom. Par je dočekao ćerku po imenu Olimpija u septembru 2017. godine.  Mama je ranije bila hvaljena jer je bila tako otvorena u pogledu svoje borbe sa porodom i emocijama nakon porođaja.

Serena je imala težak porođaj i bio joj je potreban hitan carski rez tokom prve trudnoće. Puls njene devojčice je naglo opao tokom porođaja. Teniska profesionalka je tada pretrpela plućnu emboliju ubrzo nakon što je rodila ćerku. Mama je hrabro otkrila da pati od postporođajne depresije u avgustu 2018. godine. Ona je takođe rekla svojim pratiocima: „Prošla nedelja nije bila laka za mene. Ne samo da sam prihvatila neke teške lične stvari, već sam jednostavno bila u lošem raspoloženju. Uglavnom, osećala sam se kao da nisam dobra mama“.

"Potpuno je normalno da se osećam kao da ne radim dovoljno za svoju bebu. Svi smo bili na tom mestu. Mnogo radim, treniram i pokušavam da budem najbolji sportista koji mogu da budem."

Međutim, to znači da iako sam sa njom svaki dan njenog života, nisam tu koliko bih želela da budem. Većina vas mama se bavi istom stvari. Bilo da ostajete kod kuće ili radite, pronalaženje ravnoteže sa decom je prava umetnost. Vi ste pravi heroji. Ovde sam da kažem: ako imate težak dan ili nedelju - u redu je - i ja sam!!! Uvek postoji Tom!" dodala je buduća majka dvoje dece.

Tvoja reakcija?