Prvi 131 pregleda 27. Jul 2023.

Serija o Hariju Poteru je potvrđena sa JK Rowling

printscreen/canva

Zvanično je! Hari Poter TV serija je konačno potvrđena i mi smo, kao i mnogi drugi fanovi Hari Potera, jako uzbuđeni

TV serija je zasnovana na bestseler romanima o Hariju Poteru koje je napisala JK Rowling, a producirala će je Warner Bros televizija. Ranije ovog meseca, HBO Max je pominjao dugo očekivanu seriju i rekli su da je najteži zadatak da se autorka Rowling uključi u projekat. Streaming platforma HBO Max, objavila je tvit i potvrdila vest.

Napisali su: „Vaše pismo iz Hogvortsa je ovde. Max je naručio prvu televizijsku seriju po scenariju #HarryPottera, vernu adaptaciju kultnih knjiga. #StreamOnMax." Warner Bros Discovery je podelio najnovije ažuriranje o programu.

Predsednik i izvršni direktor HBO-a i Max Content-a, Kejsi Blojs, rekao je: „Oduševljeni smo što smo publici pružili priliku da otkrije Hogvorts na potpuno nov način." O najavi je govorila i JK Rowling, koja će biti izvršni producent.

Rekla je: „Max-ova posvećenost očuvanju integriteta mojih knjiga mi je važna, i radujem se što ću biti deo ove nove adaptacije koja će omogućiti određeni stepen dubine i detalja koji mogu da priušte samo dugačke televizijske serije. " Prema Variety, nova TV serija o Hariju Poteru trajaće više od jedne decenije, a svaka sezona će biti zasnovana na svakoj od sedam knjiga i imaće potpuno novu glumačku ekipu.

Fanovi čarobnjačkog sveta (da ne kažemo Normalci), jeste li uzbuđeni?

Tvoja reakcija?