Prvi 238 pregleda 21. Januar 2023.

Shakira gradi zid oko kuće kako ne bi gledala svekrvu!

instagram/canva

Nedavno je buknula vest da je Pique prevario Shakiru sa dvadesetogodišnjom studentkinjom, pa je Shakira oboje isprozivala u svojoj novoj pesmi. Ovoga puta je otišla korak dalje

 | Author: instagram/canva instagram/canva

Iako planira da se preseli u Majami, Shakira to još nije učinila, pa je nakon što su se razišli, Shakira nastavila da živi sa decom u njihovom zajedničkom domu. Ipak, ovo možda i nije bila pametna odluka ako uzmemo u obzir da su Shakirine prve komšije njeni bivši svekar i svekrva, odnosno Piqueovi roditelji. Ono što je uradila njima u inat bilo je i glasno puštanje njene pesme u kojoj otvoreno proziva Piquea i Klaru, njegovu ljubavnicu. 

 

Shakira je stavila i crnu lutku vešticu na terasu koja gleda direktno u svekrvinu kuću, a Pikeova majka je navodno zamolila da je ukloni.

Međutim, to nije sve, izgleda da pevačica gradi zid koji će razdvojiti njihova imanja, pošto su kuće u kojima žive, uprkos tome što su nezavisne, na nekim delovima povezane. Televizijske kamere primetile su mešalicu cementa koja radi u blizini kuće, navode šoanski mediji.

Ako ste mislili da je samo u Srbiji prisutan "sindrom netrpeljivosti između snaje i svekrve", prevarili ste se. Očigledno je u pitanju "trend" na globalnom nivou.

Tvoja reakcija?