Prvi 147 pregleda 10. April 2023.

Shakira: Ponosna sam što sam Latinoamerikanka!

instagram/canva

Kako se rat između bivših partnera Piquea i Shakire nikako ne smiruje, ovaj put su otišli korak dalje, a moramo priznati da je Pique taj koji je dao neumesan komentar na račun njenog porekla i generalizujući sve Latinoamrikance u jednom intervjuu

Shakira je u nedelju na Twitteru objavila podršku svojim sunarodnicima rekavši da je "ponosna što je Latinoamerikanka". Iako direktno nigde nije prozvala Piquea zbog njegove izjave, naslućujemo da je ovaj tvit samo odogovr na njegovu prozivku.  Shakira je dodala i 29 nacionalnih zastavica uključujući Argentinu, Brazil i Venecuelu. 

Iako nigde nije otvoreno spomenula svog bivšeg, ne možemo da ne dovedemo u vezu njenu objavu i njegov intervju od samo pre par dana kada je fudbaler optužen na internetu za generalizaciju Latinoamerikanaca zbog raskida sa Shakirom. 

"Moja bivša je Latinoamerikanka, a vi nemate pojma kroz šta sam prošao na društvenim mrežama zbog njenih fanova Ovi ljudi nemaju dušu jer su varvari, ali mene to ne zanima" rekao je Pique u intervjuu koji je nedavno dao na španskom jeziku.  Ovo je razljutilo Latinoamerikance koji podržavaju Shakiru jer smatraju da nije bilo potrebni spominjati njeno poreklo jer to izgleda kao uvreda. 

Podsećamo da su Shakira i Pique objavili svoj raskid sredinom prošle godine, a onda je Shakira prošla pakao zbog toga. Govorilo se i o tome da ju je Pique prevario, a ona je stalno govorila da je njoj i njenoj deci veoma teško. Rat između njih dvoje traje sve vreme i ne znamo kada će prestati. 

Shakira je, pod izgovorom da želi da bude bliže svojoj porodici i prijateljima, odlučila da se sa sinovima Sahom i Milanom preseli u Majami, piše Buzz Feed News.  Ona je napustila svoj dom u Barseloni i preselila se bliže okeanu. 

"Danas počinjemo novo poglavlje u potrazi za njihovom srećom. Zahvaljujem se sojoj španskoj publici koja me je uvek obasipala ljubalju i odanošću. Hvala svima koji su bili uz mene u Barseloni, gradu u kome sam naučila da prijateljstvo traje mnogo duže od ljubavi", napisala je Sahkira.

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?