Prvi 126 pregleda 16. April 2023.

Shrek 5 u pripremi sa starom glumačkom ekipom?

canva

Bilo da se radi o Majku Majersu kao Shreku, Ediju Marfiju kao magarcu, Kameron Dijaz kao Fioni ili Antonu Banderasu kao mačku, priznajemo da ovi likovi ne bi imalu tu posebnu draž da im glasove odjednom pozajme drugi glumci. Kako saznajemo, Shrek 5 je u pripremi i verovatno će uključiti ovu fenomenalnu glumačku ekipu

Lao što možete i da zaključite, Shrek je zaista jedna od najvećih franšiza animrianog filma svih vremena, a popularnost je stekao upravo zahvajujući pomenutoj glumačkoj ekipi. Pa, fanovi ovih likova i glumaca, imate sreće jer se možda svi oni vraćaju u nastavku, piše Her.

Iako se od 2017. godine zna da je scenario spreman i da je novi deo u pripremi, o samom filmu ne znamo puno. Međutim, izvršni producent i osnivač Kris Meledandri, otkrio je da ima velika očekivanja od glavnih aktera. On je objasnio da je važno fokusirati se na ključne elemente franšize koje je publika volela. 

"Naporno radiš na stvaranju motiva i novih novih likova sa kojima ćeš otići na potpuno nova mesta. Originalna glumačka ekipa ima veliki udeo u tome, a nadamo se da će se svi oni vratiti. Dobili smo ogroman entuzijazam od njih kada je u pitanju povratak", rekao je Kris.

Još u januaru, Marfi je rekao da će se on vratiti u ulozi magarca, a Meledandri je oduševljen njegovom željom. Edi Marfi nije jedini koji je govorio o nastavku kultnog filma jer je Majers prošle godine izjavio da bi rado snimao film o Shreku jednom godišnje. Takođe i Banderas ima sličan stav kada je povratak u pitanju.

Iako smo gotovo sigurni da se glumačka ekipa ponovo rado prihvata posla, treba napomenuti da će Shrek 5 biti dosta drugačiji od prethodnih delova i trebalo bi da se posmatra više kao novi početak nego kao nastavak. Upravo je scenarista Majkl Mekalers rekao da je iako su likovi jako voljeni i simpatični, završio je scenario tako što je ipak morao da unese neke novine u novu verziju filma.

Šta je pod tim podrazumevao, ostaje nam da vidimo!

Tvoja reakcija?