Prvi 91 pregleda 21. Oktobar 2022.

Sims 5 je zvanično u izradi, evo prvog pogleda

thesims/instagram

Zvanično je! Sledeća generacija Simsa je konačno na pragu! Da, Sims 5 je zvanično na horizontu i već izgleda obećavajuće

Zavirujemo u novu igru, sa naslovom 'Project Rene' koja je potvrđena kao sledeća generacija Simsa.

U tizeru predstavljenom na strimu zvanišnog Sims Jutjub kanala 18. oktobra, Lindzi Pirson (potpredsednica franšize "Creative" za The Sims) otkrila je kako će izgledati budućnost Simsa, piše PopBuzz.

Gradimo sledeću generaciju Sims igre i kreativne platforme. Ponovo definišemo Sims koje znate i volite, sa novim načinima igranja. Ovo je budućnost The Simsa izgrađena na temeljima šarmantnih Simsa, moćnih alata i smislenih priča.“

Nastavila je: „Ova budućnost zahteva od nas da ostanemo verni onome što su Simsi oduvek bili, dok se trudimo da evoluiramo kako ti Simsi razmišljaju i ponašaju se, da razvijemo alate još dalje prilikom kreiranja i prilagođavanja i da istražujemo inovativne načine ne samo da pričate priče već da sarađujete u tim pričama ili kreacijama sa svojim najbližim prijateljima na vašim omiljenim uređajima."

Kako nam se čini, ljudi na internetu su oduševljeni novim informacijama i tizerima.

Kada će Sims 5 izaći?

U tizeru, Pirson je rekao: „Tokom narednih nekoliko godina nastavićemo da delimo novosti sa svima vama o Projektu Rene. Delićemo rad u toku, istraživanja, kratke poglede i sadržaj iza scene kao kao i početak otvaranja ranog pristupa softveru Project Rene malim grupama tokom vremena."

Ništa konkretno, ali znamo da će se to desiti u narednih par godina.

Jeste li spremni za čekanje?

Tvoja reakcija?