Prvi 85 pregleda 03. Avgust 2023.

Sofija Vergara dozvoljava bišem da zadrži psa

printscreen/canva

Sofija Vergara je navodno bez borbe predala svoju 10-godišnju mešavinu čivave i pemranca, Bubblesa, bivšem suprugu Džou Manganijelu

Džo se ne bi ni za milion godina rastao sa svojim psom Bubblesom i Sofija je toga dobro svesna“, rekao je izvor za Dejli mejl u utorak. „Niko od njih dvoje nije ogorčen ili željan osvete, a Sofija voli Bubblesa i želi da ona bude srećna i upravo zbog toga prepušta Džou starateljstvo."

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Insajder je dodao da je zvezda "Moderne porodice" bila "ljubazna" prema Manganijelu - koji je podneo zahtev za razvod od Vergare 19. jula - da zadrži psa nakon njihovog razlaza. „Manganijelo je rekao da Sofija ima najveće srce i da nikada ne bi uradila ništa da namerno povredi njega ili Bubblesa“, dodao je izvor.

Prema zakonu države Kalifornija, kućni ljubimci se smatraju ličnom imovinom kada parovi dele imovinu. Međutim, nakon što je novi zakon usvojen 2019. godine, sudije koje predsedavaju razvodima sada mogu da uzmu u obzir najbolji interes dobrobiti kućnog ljubimca i mogu zaključiti sporazume o zajedničkom starateljstvu po svom nahođenju.

Čini se da je bivši par - koji nije imao zajedničku decu osim svog krznenog prijatelja - odlučio da Bubblesa drži van suda. Iako je Vergara bila ta koja je usvojila Bubblesa pre dve godine, glumac iz Spajdermena izgleda se najviše povezao sa psićem.  Osim starateljstva nad Bubblesom, čini se da će većina njihovog razvoda slediti predbračni ugovor koji su njih dvoje potpisali pre nego što su se venčali.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Obe strane su se složile da imaju izdržavanje supružnika nakon razvoda koje će biti utvrđeno njihovim predbračnim ugovorom, čiji detalji nisu dostupni javnosti.

Međutim, Vergara je napomenula da u svojim pravnim dokumentim, „razni nakit, umetnička dela i drugi lični predmeti“, što uključuje svu zaradu koju je zaradila pre, tokom i nakon datuma razvoda, pripada njoj.

Zajednička imovina para će takođe biti podeljena na način koji se pridržava njihovog predbračnog ugovora, a sada već bivši par je pristao da plati svoje advokatske troškove. 

Tvoja reakcija?