Prvi 730 pregleda 01. Decembar 2023.

Šta je to što spaja Božić i A1?

a1/canva

Za vreme praznika, a naročito Božića, svako od nas 'omekša' i prepusti se prazničnoj čaroliji. Jedan od običaja koji se pojavljuje zajedno sa prvom proslavom Božića, odnosno danom Hristovog rođenja, jeste darivanje koje se do danas zadržalo kao simbol jednog od najlepših praznika

Po predanju, kada se Hirstos rodio, mudraci sa Istoka su došli da mu se poklone pa su ga tada darivali prikladnim poklonima. Po ugledu na taj događaj, praznično darivanje je ostalo 'aktuelno' širom hrišćanskog sveta.

Iako smo mi već daleko od početka Hrišćanske ere, nastavili smo da euforično pripremamo poklone za praznike kako bismo obradovali svoje bližnje, od najmlađih do najstarijih. Na isti način funkcioniše i A1, a ove godine nam je spremio toliko poklona da nismo sigurni hoćemo li uspeti da nabrojimo sve!

Ono što je sigurno jeste da nas u Moj A1 aplikaciji svakog ponedeljka očekuju iznenađenja i to u narednih deset nedelja: Dakle, od 1. decembra 2023. do 5. februara 2024. godine, svakog prvog dana u nedelji te čeka određeni poklon u skladu sa likom koji predstavlja različita božićna raspoloženja.

Nedelja bliskosti

 | Author: a1 a1
Tokom praznične sezone, kolačići su neizostavan detalj svake trpeze, a medenjaci su možda i omiljeni tokom ovog perioda! Naravno, medenjaka nam nikada nije dosta, tako da oni u neku ruku mogu da predstavljaju bliskost. Tokom ove nedelje, medenjak će pokazati koliko je dobar kada je bliskost u pitanju, a možda nam otkrije da sasvim normalno može funkcionisati i sam...

Nedelja darivanja

 | Author: a1 a1
Kao što već rekosmo, praznici nisu praznici bez poklona, a svi se radujemo njihovoj pripremi za naše voljene. Dobro, da se ne lažemo, svi volimo i da dobijemo poklone, nema šta!

Nedelja novih stvari

 | Author: a1 a1
Zvezde predstavljaju neko savršenstvo, svetlost i toplinu, a skoro uvek se vezuju za nove početke. Ove sedmice imamo zvezdicu koja će konačno napustiti svoju zonu komfora i isprobati neke nove stvari.

Nedelja ljubaznosti

 | Author: a1 a1
Život bez kafe je teško zamisliv svima onima koji u ispijanju svog omiljenog napitka vide čitav ritual! U ovo vreme, pored kafe, često ispijamo i čajeve, ali i sladunjave napitke poput tople čokolade. Kako se jedna praznična šoljica priprema za praznike i da li je ponekad previše ljubazna?

Nedelja chilla

 | Author: a1 a1

Patika je simbol chilla i svakom autfitu daje lični pečat. Ona se nikada, ali nikada ne nalazi u negativnom okruženju i uvek je raspoloženja za kuliranje!

Nedelja posvećenosti

 | Author: a1 a1
Koliko stvari tokom života uradi jedna olovka? Piše, crta, žvrlja, senči, boji... I sve to radi srcem! Kako ne bi uvek i svuda išla prvo srcem, ove nedelje će razmisliti da li ponekad treba da bude obazrivija!

Nedelja odlučnosti

 | Author: a1/canva a1/canva

Prepuna samopouzdanja, ova rukavica je stopostotno sigurna da će svaku ruku ostaviti suvom tokom zimskih čarolija na snegu! Dakle, kako je moguće da je sa ovako iskrenim namerama niko ne shvata ozbiljno? Valjda zato što je toliko slatka...

Nedelja nežnosti

 | Author: a1 a1
Iako kamenko većinu vremena provodi kao kamenko, odlučio je da ove nedelje pokaže da nije sve crno- belo. Naime, kamenko će pokazati svoju nežnu stranu, ali ne dajte se zavarati: On će i dalje ostati simpatični kamenčić!

Nedelja bleje

 | Author: a1 a1
Ovaj lik je u stanju da satima ne mrda sve dok mu sunce ne pokvari planove, a u pitanju je Sneško Blejić, pardon, Belić! Iako se od miline istopi kada vidi sunce, želeo bi da ovu nedelju spoji blejeći!

Nedelja laganosti

 | Author: a1 a1
Šta je na svetu tako opušteno kao oblak? Pa, sigurno da nešto i postoji, ali kada je reč o ovm oblaku, on je toliko opušten da svaki dogovor kreira u 'minut do dvanaest'. Pa čak i doček Nove godine...

Nadamo se da smo kroz ovaj tekst uspeli da te 'provedemo' kroz ono što ti A1 nudi uz aktiviran Mesečni plan. Za sve dodatne informacije možeš da posetiš Moj A1 aplikaciju, a mi ti želimo srećne predstojeće praznike!

Tvoja reakcija?