Prvi 130 pregleda 25. Decembar 2022.

Šta nas očekuje sledeće godine na novčanom planu

canva

Ako ste se pitali šta vas čeka po pitanju finansija u narednoj godini, ovde ćete pronači odgovor. Vi slobodno napravite planove, ali hajde da ipak pogledamo šta kažu zvezde, koga to čeka finansijski uspeh u 2023. godini, a ko će možda morati da !stisne kočnicu" i povede računa o postupcima kada je novac u pitanju.

Kada je novac u pitanju, kako javlja EliteDaily, važno je znati da tranziti aktiviraju vašu drugu kuću stabilnosti kojom upravlja Venera i vašu osmu kuću zajedničkih resursa. Vaša druga kuća, koja pripada Biku, tiče se novca koji zarađujete i trošite, dok osma kuća koja je u znaku Škorpije u ovo pitanju uključuje  vas i neku drugu osobu, bilo da se radi o poslodavcu koji vas plaća ili o kreditu za koji ste podneli zahtev kako biste zapoćeli neki novi posao. Obe astrološke energije se preplići u sa materijalnim i sa duhovnim bogatstvom, te su povezane i sa nasledstvom i nekim srećnim vestima. Ipak, pogledajmo šta nam to zvezdice ovoga puta poručuju kada su znakovi u pitanju.

Ovan

Sledeća godina će biti neka vrsta prekretnice za Ovna kada je novac upitanju jer ga očekuje veća sigurnost, ali to se neće dogoditi preko noći. Pomračenje Meseca koje aktivira vašu osmu kuću zajedničkog resursa 5. maja, nakon čega sledi vaša druga kuća zarađenog prihoda 28. oktobra, velike su šanse da ste već u nekim pregovorima zaključivanja ovih poglavlja, bilo da se radi o bivšem poslovnom partneru ili prekinutoj saradnji.

Ono što je najbolje u celoj ovoj priči jeste da će  16. maja Jupiter debitovati u Biku tako da će planete „raditi“ na vašem finansijskom napretku.

via GIPHY

 

Bik

Kako je u protekle dve godine bila bila dominantna serija pomračenja Bik- Škorpija, bili ste više fokusirani na neke individualne i lične stvari. S obzirom da se ova serija pomračenja završava naredne godine, verovatno će doći do nekih promena u vašem emotivnom životu.  Samim tim, čeka vas povoljan period izmedju 11. aprila i 7. maja kada možete započeti lešu finansijsku saradnju. Venera če proći kroz vašu osmu kuću resursa 29. decembra što može biti povoljan period za nove poslovne izazove.

via GIPHY

 

Blizanci

Blizance očekuje veliki finansisjski napredak početkom sledeće godine. Već 6. januara biće pun mesec u Raku preko vaše druge kuće zarađenih prihoda. Ovo ukazuje na to da će se vratiti nešto što ste ostavili u prošlostipa malo pričekajte dok ne naoravite veće novčane poteze i ulaganja. Takođe, mogli biste da postignete značajan finansijski dogovor 3. jula.

via GIPHY

 

Rak

Kao i Blizance, očekuje vas ulazak Plutona u Vodoliju 23. marta, i to će započeti ciklus od 15 godina preko vaše osme kuće zajednica, tuđeg novca i zajedničkih resursa te vas očekuju značajne promene kada je u pitanju vaše samopouzdanje i sposobnost da zaradite novac između 22. jula i 3. septembra.  Zajednički napori  Venere, koja putuje kroz Vodoliju između 2. I 26. januara i mladog meseca 21. januara mogu doneti značajne finansijske preokrete u pozitivnom smislu.

via GIPHY

 

Lav

Planeta novca i stabilnosti, Vneram stajaće retrogradno u vašem znaku od 22. jula do 3. septembra  pa bi bilo njabolje da se klonite finansijskih rizika i ugovora u to vreme. Pozvani ste da napravite korak unazad kako  biste procenili svoje finansijske poteze. Sa Jupiterom koji će debitovati u Biku tokom maja, imate velike šanse za karijernim ostvarenjima.

via GIPHY

 

Devica

Pomračenje Sunca koje će biti ekvivalentno mladom mesecu na steroidima doneće velike promene za Devicu, preko osme kuće zajedničkog resursa i drugih izvora prihoda , 20. aprila i 14. oktobra. Ukoliko ste pripadnik ovog znaka, znajte da će Jupiter prvih par meseci provesti u tranzitu kroz Ovna i vašu osmu kuću nasleđa, energetske razmene i zajedničkih poduhvata. Ovo može da znači uspeh in a ljubavnom in a finansijskom planu.

via GIPHY

 

Vaga

Pred Vagom su naredne godine jako lepe promene, koje će uglavnom ići na uštrb njenim finansijama.  Ipak, Srećni Jupiter će ući u Bika- vašu osmu kuću nasleđa i zajeničkih resursa- te će 15. maj biti idealan prelaz za finansijske pomake. Iskoristite ovu godinukako biste ostvarili sve svoje želje!

via GIPHY

 

Škorpija

Ukoliko ste imali uplate koje su zaustavljene ili ste razmišljali o zajedničkom ulaganju, stvari će polako početi da se vraćaju u normalu nakon 12. januara. Kada je u pitanju 2023. godina, nemoguće je ne spomenuti retrogradnu Veneru, planet ljubavi, koja će se okretati kroz vaš sektor između 22. jula i 3. septembra. Venera  bi mogla da donese velike promene na vašem profesionalnom planu, što vas može novčano koštati pa vam savetujemo da izbegnete potpisivanje ugovora  ili finansijsko obavezivanje u ovom periodu.  Ukoliko imate neke finansijske planove i težnje, najbolje bi bilo da sačekate dolazak Venere u vaš sektor finansija 29. decembra.

via GIPHY

 

Strelac

Retrogradni Merkur u Jarcu do 18. januara označiće nepovoljan finansijski početak za Strelca. Ovaj retrogradni tranzit će staviti akcenat na vašu drugu kuću novca, stabilnosti i udobnosti, pa se trebate kloniti ugovornih obaveza početkom godine.  Međutim, situacija se za Strelca može promeniti  Venerinim silaskom u Raka i vašu osmu kuću zajedničkih poduhvata i resursa što vam može dobeti veliku fifnansijski korist. 

via GIPHY

 

Jarac

Jedan od bitnih događaja za vas tokom sledeće godine je retrogradna Venera, jer će se planeta novca i stabilnosti okretati kroz Lava i v ašu osmu kuću zajedničkih resursa između 22. jula i 3. septembra. Tokom ovog perioda, nemojte se finansijski obavezivati ni na šta. Neki pripadnici ovog znaka mogu da očekuju ponovno povezivanje sa bivšim emotivnim ili poslovnim partnerima, ali i konačnu naplatu dugovanja koju vešto izbegavate.  Ukoliko tražite novčanu priliku, verovatno ćete poželeti da iskoristite.

via GIPHY

 

Vodolija

Saturn će debitovati u Ribama 23. marta,  pa će to doneti strukturu i discipline u vašu drugu kuću vrednosti, finansija i osećaja sigurnosti. Pored toga, u period između 22. jula i 3. septembra, važno je da imate na umu poslovne planove i ugovorne obaveze koje vam dolaze. Trenutak punog kruga u vašem finansijskom sektoru očekujte 30. avgusta, kada će mesec dostići vrhunac u vašoj drugoj kući vrednosti, udobnosti i sigurnosti.

via GIPHY

 

Ribe

Velika promena je na vidiku kada su Ribe u pitanju. Saturn će se vratiti u vaš znak 23. marta te Kosmos planira da vas prizemlji kako biste iskristalisali vaše individualne planove. Za vas se otvaraju novi putevi vlasništva i novčane zarade, pa se postavlja pitanje da li ste spremni da uložite novac u posao koji vas očekuje. Dok Venera bude prolazila kroz vašu drugu kuću finansija između 27. februara i 16. marta, pred vama će se otvoriti velike finansijske prilike.

via GIPHY

 

Tvoja reakcija?