Prvi 324 pregleda 14. Novembar 2023.

Stavite OVO u mašinu i zaboravite na peglanje veša!

canva

Peglanje je za mnoge domaćice mukotrpan posao, a kada pomislimo na gomile veša koje se samo uvećavaju nakon pranja, ne bude nam dobro. Sve na svetu bismo nekada dale kada bismo mogle da izbegnemo to peglanje, ali postoji jedan fenomenalan trik koji može da reši ovaj problem

Pored toga što zaista odlično 'radi posao', ovaj trik skoro da i ne košta ništa, a spasiće vas stajanja pored daske za peglanje i uređivanja odeće koja će se u svakom slučaju izgužvati čim je obučete.

 | Author: canva canva

Reč je o aluminijumskoj foliji koju treba saviti u veličinu teniske loptice, napraviti 2- 3 komada i ubaciti u mašinu pre pranja veša. Ovaj trik se već mesecima širi na društvenim mrežama pa nije na odmet da ga isprobamo. 

@lynjovy34 #put silver foil in washing machine ❤️#demic #facebook #fyp #❣️ #spreadthelove #ofwsg ♬ original sound - 🇵🇭lyn jovy34 🇸🇬🔥 - lynjovy35

Trik sa kuglicom od folije u mašini radi jer će vam te loptice pomoći da se odeća bolje okreće i opere, a u sušilicama zaustavlja stvaranje statičkog elektriciteta.

Tvoja reakcija?