Prvi 70 pregleda 08. Avgust 2023.

Stikeri za praćenje nanošenja kreme za sunčanje

canva

Naravno, svi znamo koliko je krema za sunčanje važna, ona je neophodna kada je u pitanju naša rutina nege kože, a još važnija kada smo vani na sunčanju tokom leta. Sada, dobijamo pomak u razvijanju nauke o očuvanju naše kože i sprečavanju opekotine od Sunca

SPF pomaže u zaštiti naše kože od štetnih UV zraka koje stvara sunce, ali često potpuno zaboravimo da ponovo nanesemo i na kraju dobijemo malo opekotina. Kada je u pitanju boravak na otvorenom na suncu, skloni smo da imamo stav da nam to ne treba ili sunce nije tako jako, nešto što ne može biti dalje od istine.

via GIPHY

Kiša, vetar, sunce, sneg, bez obzira kakvo je vreme, kada sunce izađe, naša koža treba da bude zaštićena od oštećenja kože, znakova preranog starenja, tamnih fleka i hiperpigmentacije. Kada je u pitanju ponovna prijava, zaista bi to trebalo da radimo mnogo češće nego što radimo, posebno kada smo na praznicima. Ali zahvaljujući brendu kože SPOTMYUV, oni su smislili način da nas podsete tačno kada treba da se ponovo namažemo.

Dolazeći sa prvom klinički dokazanom nalepnicom za UV detekciju, može da otkrije kada vaša krema za sunčanje više ne funkcioniše jer koristi patentiranu tehnologiju oponašanja dermatrue kože. Sve što treba da uradite je da nanesete ljubičastu nalepnicu na kožu i nanesete kremu za sunčanje preko nje koja će učiniti da ljubičasta postane bistra.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Nakon što izađete na sunce, nalepnica će ponovo postati ljubičasta kada dođe vreme za ponovno nanošenje, pa se pobrinite da je stavite negde gde ćete primetiti, samo se uverite da je negde gde je koža izložena. Ove SPOTS, kako ih zovu, takođe su vodootporne, tako da možete da se kupate, trčite ili iznojite na suncu i neće pomerati ceo dan.

Osim toga, otporni su na znoj i hipoalergeni, to je win-win. Objašnjavajući nauku koja stoji iza toga, kompanija kaže: „Naša netoksična boja postaje ljubičasta kada reauje na UV svetlosti. Ova boja oseća samo svetlost, zbog čega kažemo da SPOTMYUV napaja solarna energija. Kada nanesete kremu za sunčanje i SPOT na sunčevu svetlost, UV Sensing mastilo prepoznaje da ste naneli dovoljno SPF-a i postaje bistro."

Ovi SPOTS stikeri su postali viralni na TikToku i jedan korisnik je prijavio da su joj rekli da se ponovo prijavi nakon samo dva sata, tokom fudbalske utakmice njenog sina, nešto što bi inače zaboravila da uradi.

Nama izgleda kao sjajan gadget, šta vi mislite?

Tvoja reakcija?