Prvi 59 pregleda 07. Novembar 2022.

Stilista Zendaye i Toma govori o njihovoj ljubavi

printscreen/youtube/canva

Stilista Law Roach koji radi sa Zendajom i Tomom gledao je kako njihova veza cveta od samog početka

Obožavaoci Toma Holanda i Zendaje su trenutno jako emocionalni zbog simpatičnog komentara o njihovoj vezi od strane njihovog zajedničkog stiliste.

Law je Zendajin stilista od 2011. a par se upoznao kada je ona imala samo 14 godina i od tada dominiraju crvenim tepisima širom sveta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zendaya (@zendaya)

Tokom proteklih nekoliko godina, Law je takođe počeo da stilizuje Toma. Zahvaljujući njihovoj sada potvrđenoj romansi, oni su postali par na crvenom tepihu na koji treba obratiti pažnju. Stilista se nedavno pojavio kao gost u emisiji The Drew Barrymore Show gde je razgovarao o tome kako je to blisko sarađivati i sa Zendajom i Tomom kada je u pitanju moda, i podelio divan detalj o njihovoj vezi u tom procesu, javlja PopBuzz.

 | Author: printscreen/youtube/canva printscreen/youtube/canva

Rekao je: „Oni su, znate, tajno zaljubljeni oduvek. Ovo je bio veliki korak za njih da izađu. Morao sam da obučem oboje. Tom je moj mlađi brat, a to je moja mlađa sestra. Jednostavno volim što sada svi možemo da iskusimo njihovu ljubav."

Tom i Zendaja su bili veoma privatni u svojoj vezi ali potvrdili su da su zajedno od 2021.

Fanovi su godinama nagađali da su u vezi, ali oni sami nikada nisu rekli ništa o tome. U julu 2021. paparaci su snimili par kako se ljubi u autu na semaforu u Los Anđelesu i fotografije su brzo postale viralne.

Ubrzo nakon toga, Tom je fotografije nazvao „invazivnim“ i objasnio da nije u pitanju da nisu bili spremni da podele svoj odnos sa svetom, već da „samo nisu želeli“.

Par je uspeo da održi svoju vezu privatnom i podalje od drame, što znači da su fanovi uvek na oprezu kada odluče da podele nekoliko slatkih postova na društvenim mrežama ili kada pričaju o njima pred svetom.

Tvoja reakcija?