Prvi 104 pregleda 12. Decembar 2022.

Suptilni znakovi da će vaša veza trajati zauvek

canva

Svi imamo neku nadu ili san da ćemo jednog dana pronaći „onu“ pravu osobu i imati zdravu vezu koja traje ceo život, ali nekada ne možemo da budemo sigurni da je to slučaj. Evo kako da znate da ste naši svoju srodnu dušu i da je vaša veza nepokolebljiva, prema nekim suptilnim znakovima

1. Njihovi prijatelji su vaši prijatelji

Među njihovim prijateljima ste uvek dobrodošli. Vaš partner je oduševljen zbog toga i želi da se osećate prijatno u blizini njihovih prijatelja. Upoznavanje sa njihovim prijateljima je ogroman korak u odnosima i obično znači da vezu shvataju ozbiljno.

via GIPHY

2. Zasmejavate jedno drugo

Verujte nam, ovo nije tako lako kao što zvuči. Neki ljudi imaju suv humor koji drugima nije smešan, a neki su obični takvi da drugima možda neće biti smešne njihove fore. Ali kada oboje možete da nasmejete jedno drugo, to je znak da se razumete na višem nivou.

via GIPHY


3. Svađe su konstruktivne

To znači da ste u mogućnosti da se raspravljate o stvarima, a da to bude i produktivna diskusija. Nema prozivanja ili manipulacije. Kada postoje svađe, nešto se od njih uči i koristi da se spreči bilo šta drugo, u zavisnosti od toga o čemu se raspravljalo.

4. Možete se zabaviti zajedno ne radeći apsolutno ništa

Ne morate uvek da izlazite da biste se zabavili. To znači nešto veoma posebno kada ste u mogućnosti da sedite po kući sa svojim partnerom ne radeći ništa značajno i još uvek uživate u društvu jedno drugog. To je drugačiji nivo intimnosti koji doživljavate kada ste zajedno i ne radite ništa „u gradu“. Možete se videti u potpuno drugačijem svetlu.

via GIPHY

5. Oni čine da želite da budete bolja osoba

Oboje izvlačite ono najbolje jedno iz drugog. Zbog njih i stvari koje su vas naučili o životu svaki dan nastojite da budete bolja osoba. Oni ne pokušavaju da iznesu ono najgore u vama ili da vaše mane obznane svetu.

6. Zahvalni ste jedno na drugom

Dajte jedno drugom do znanja koliko ste zahvalni što imate jedno drugo u svojim životima. Ne samo da govorite koliko ste zahvalni, već to pokazujete i kroz mala i nasumična dela ljubaznosti.

7. Jako ste intimni

Volite da se ljubite i dodirujete, bilo da je to zagrljaj, maženje ili nešto više. Skoro kao da ste još uvek u fazi medenog meseca vaše veze, iako ste zajedno jako dugo.

via GIPHY

8. Razgovarate o budućnosti

Primetićete da vaš partner stalno govori o vama i vezi samo u sadašnjem vremenu i ne uključuje budućnost. Ako vas partner ne uključuje u buduće planove (kao što su buduće aktivnosti ili putovanja), verovatno ne očekuju da će biti sa vama na duge staze.

via GIPHY

Tvoja reakcija?