Prvi 149 pregleda 01. Februar 2023.

Sve što treba da znate o "Bridgerton" sezoni 3!

printscreen/canva

Još jedna Bridgertonova romansa! Nakon epske spore romanse Entonija Bridžertona i Kejt Šarme, fanovi su postavili pitanje da li će Benedikt Bridžerton da pronađe ljubav biti stavljen na čekanje

Finale sezone 2, koje je objavljeno u martu 2022, završilo se tako što su Entoni i Kejt konačno prihvatili svoja snažna osećanja jedno prema drugom. Nakon što je starija sestra Šarma prihvatila njegovu ponudu, par je srećno uživao u sledećem poglavlju u svom životu - koje uključuje još jednu kultnu igru Pall Malla.

Prema knjigama Džulije Kvin koje su inspirisale ovu hit seriju, drugi najstariji brat Bridžerton bi bio sledeći. Uoči premijere druge sezone, Tompson je govorio o profesionalcima koji dolaze sa pomeranjem fokusa svake sezone.

Mislim da je prednost serije u kojoj tako menjate vodeće uloge svake sezone sjajna jer joj daje potpuno novi dah svežeg vazduha. Imamo potpuno novu porodicu unutra. Čak i sam osećaj emisije - ide negde drugačije, što je tako zabavno deliti“, rekao je za The Wrap u martu 2022.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva
„Nemate previše nagađanja i zapravo, na čudan način, kao glumac, ne želite baš previše nagađanja, jer ako imate, ako tačno znate kuda idete , možete završiti tako da radite strašno mnogo putokaza i objasnite svoje putovanje kroz stvari, a ne samo da ga živite“, objasnio je tada. „Mislim da zapravo, na čudan način, kao u životu, ne znamo šta će se desiti iz dana u dan. Nekako je bolje ne znati previše."

Tokom druge sezone, gledaoci su mogli da vide Benedikta kako pomaže svom starijem bratu usred Entonijevih borbi sa ljubavnim životom.

Kada ste braća i sestre, pretpostavljam da ste na neki način napravljeni od istih stvari. Imate ogromne sličnosti, što vas istovremeno čini zaista dobrom osobom kojoj se možete poveriti, ali i najgorom osobom jer ste previše slični“, dodao je član Kluba o braći i sestrama. „I zapravo, mislim da je ono što je divno u njihovoj vezi to što se u svim tim scenama osećate kao da vas bore i ova vrsta zadirkivanja je zapravo njihov način da razumeju jedni druge i sebe".

Benedikt se, sa druge strane, našao zbunjen kada je u pitanju njegov identitet kao umetnika nakon što je primljen u Kraljevsku akademiju. Druga sezona se završila tako što je Benedikt otkrio da je Entoni platio da se pridruži školi - što je dovelo u pitanje njihovu buduću dinamiku.

Zaista je zabavno igrati jer je veoma složeno“, rekao je Tompson o usponima i padovima između ovog dua. „Veoma je teško doći do njega i to nije direktan odnos. To ga takođe čini veoma zabavnim za gledanje, mislim, jer oni ne puštaju jedni druge da nestanu.

Istog meseca, izvršna producentkinja Šonda Rajms nagovestila je da bi moglo doći do promene priče. „Postoji 8 braće i sestara Bridžertona, tako da ima osam knjiga. Definitivno planiramo da pratimo svaku od njihovih romantičnih priča“, rekla je ona tokom intervjua za Entertainment Tonight. „Ne idemo nužno po redu. Ali videćemo svakog od braće i sestara i njihovu priču.

U maju 2022. godine, Nikola Koflan je potvrdila da će romansa u četvrtom romanu između Kolina Bridžertona (Luk Njutn) i Penelope Federington biti u fokusu treće sezone. U to vreme, novi glavni voditelj projekta Džes Braunel, koji preuzima mesto Krisa Van Dusena, objasnio je razlog za ovakvu odluku.

Stvarno se osećam kao da je vreme Kolina i Penelope. Pošto smo oba ova glumca gledali na našim ekranima od prve sezone, već smo malo uložili u njih. Znamo ko su oni kao ljudi“, rekla je istog meseca za Variety. „Osećam se kao da, posebno u poslednjoj sezoni, postoje trenuci napetosti između njih, kada Kolin priđe do granice skoro da shvati da Penelope gaji osećanja prema njemu, ali ne stigne baš do toga. Umesto da gazimo po toj dinamici, želeli smo da je uguramo u njihovu sezonu. Zaista se osećao kao savršen trenutak da se igramo.

Porodica Bridžerton će nastaviti da se pojavljuje u sezoni 3. Vajolet Bridžerton, Kolin, Eloiz Bridžerton, Hajacint Bridžerton i Gregori Bridžerton su se pojavljivali u svakoj sezoni do sada. Očekuje se da će se vratiti i Penelope, kraljica Šarlot , Lejdi Denberi i ostatak porodice Federington.

Bejli je potvrdio da će se Entoni vratiti nakon braka sa Kejt. Dafne Bridžerton će takođe nastaviti da nastupa tokom treće sezone. Nakon Bridžertonovog pojavljivanja na Netfliksu u decembru 2020. godine, serija je produžena za tri dodatne sezone. Iako Netfliks nije potvrdio tačan broj, očekuje se da će treći deo emisije imati osam epizoda zasnovanih na prethodnicima.

Da li jedva čekate da vidite kako će se priča svakih od likova razvijati?

Tvoja reakcija?