Prvi 50 pregleda 20. Oktobar 2022.

Sve što znamo o novoj sezoni serije The Crown

printscreen/reddit/canva

Datum izlaska tek treba da bude potvrđen, mada je malo verovatno da će sezona 6 biti na ekranima pre kraja 2023. godine

Uoči premijere pete sezone "Krune", detalji o predstojećem šestom delu nastavljaju da se pojavljuju. Nakon smrti kraljice Elizabete II u septembru, emisija je objavila da obustavlja produkciju na neodređeno vreme iz poštovanja prema pokojnoj kraljevskoj porodici. Pisac Piter Morgan rekao je „'Kruna' je ljubavno pismo za nju i za sada nemam šta da dodam, samo tišina i poštovanje" i dodao „Očekujem da ćemo prestati da snimamo i iz poštovanja."

Deadline je 2. septembra izvestio da će novajlija Rufus Kampa igrati Vilijama sa 15 godina, dok će Ed Mekvij igrati stariju verziju princa. U međuvremenu, novajlija Meg Belami dobila je ulogu mlade Kejt Midlton. Netfliks nije odmah odgovorio na POPSUGAR-ov zahtev za komentar.

Sve tri mlade zvezde su nove na televiziji, ali Kampa je već zvezda u usponu jer je predvodila produkciju „Sue Townsend's The Secret Diary of Adrian Mole 13 and 3/4s: The Musical". Očekuje se da će 16-godišnjak imati zadatak da igra Vilijama tokom i nakon smrti prinčeve majke, Dajane, princeze od Velsa, 1997. Što se tiče Mekveja, on će igrati malo stariju verziju princa koji upoznaje Midltona dok je odsutan u školi u Škotskoj.

Detalji o poslednjoj sezoni hit drame i dalje su oskudni, ali izgleda da će pratiti kraljevske članove od kasnih 90-ih do ranih 2000-ih. To doba je bilo posebno burno za porodicu jer su se suočili sa smrću Dajane, Princ Vilijam i princ Hari odrastaju u očima javnosti i odnos princa Čarlsa sa Camillom Parker-Bowles.

Hoćete li vi ispratiti najnoviju sezonu? Pišite nam u komentarima!

Tvoja reakcija?