Prvi 2167 pregleda 30. Januar 2023.

Sve vreme pogrešno nosimo rolke, evo kako bi trebalo!

canva

U hladnim zimskim danima nas ništa tako dobro ne ugreje kao debela pletena rolka te smo sa njom osigurani od hladnoće. Ono što je dodatan plus kada su rolke u pitanju je to što mogu da izgledaju i neobavezno i elegantno, a slažu se uz pogotvo svaki model pantalona i suknji, ali jedna devojka na TikToku tvrdi da ih sve vreme nosimo pogrešno, a ona je pokazala pravi način

Marry Orton, blogerka koja se bavi modom u Njujorku, odlučila je da nam pokaže kako treba nositi rolke. Njen video je prebrzo dobio 2, 8 miliona pregleda, a gledaoci su zapanjeni! 

@mary.orton Another day, another life-saving turtleneck tip. #turtleneck #turtlenecks #styletips #stylehacks #fashionhacks #styletok #classicstyle ♬ original sound - Mary Orton

Naime, Ortonova je objasnila da umesto što godinama unazad rolku zavrćemo ka spoljašnjoj strani, treba da je zavrnemo sa unutrašnje iz nekoliko razloga. Jedan od njih je taj što grudi i dekolte dolaze do izražaja, nema "nereda" sa drugim slojem rolke, dok je drugi razlog takođe logičan, a to je da ukoliko volite da nosite ogrlice iz nekoliko "slojeva", na ovaj način ćete ih istaći, a nećete izgledati neugledno. Ujedno, ovakvim izgledom postići ćete mnogo sofisticiraniji izgled, pa nije na odmet ni da dva puta zavrnete rolku. 

 | Author: canva canva

Ispod ovog videa našao se veliki broj komentara, kako onih koje je ova ideja oduševila, tako i onih negativnih i sarkastičnih koji smatraju da su "mogli da žive i bez tog saznanja". 

Kako god bilo, neki su prihvatili njenu ideju rekavši da im je promenila život, neki su razmatrali kako da ukombinuju ovu ideju sa drugim odevnim predmetima, neki su pak bili u neverici.

Kako je Marry dobila i negativne komentare koje je shvatila kao šalu, snimila je još jedan video u kome je sve to prokomentarisala uz osmeh i tako osvojila još veće simpatije. 

Da li ste vi šokirani ili ste već znali za ovaj trik?

 

Obožavaš da pevaš? Sanjaš o nastupu na velikoj sceni? Vreme ti je da se prijaviš na novi muzički show Superstar. Osvoji nagradu od 50.000 eura i pokaži šta znaš!  | Author:

Tvoja reakcija?