Prvi 132 pregleda 05. Oktobar 2023.

Tajson Fjuri propustio rođenje svog sedmog deteta

printscreen/canva

Bokserova supruga Paris rodila je dečaka 18. septembra a Tajson je za samo nekoliko sati uspeo da propusti dolazak sina na svet. Kako se ispostavilo, Tajson je bio toliko fokusiran na predstojeći bokserski meč da je, kada je mislio da porođaj njegove žene sporo napreduje, odlučio da ode na trening

Par je bio spremna da čeka do sledećeg dana da vide dolazak svog sina, ali čim je 35-godišnjak otišao, stvari su se ubrzale. Beba Princ Riko Paris Fjuri se rodila bez prisustva svog oca, ali majka je bila uz nju kao partnerka tokom porođaja.

Razgovarajući za OK! Magazine, majka sedmoro dece je podelila svoje iskustvo kada je dočekala najnoviji dodatak svom već užurbanom domaćinstvu.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

"Obično je bio uz mene, ali je morao da se povuče zbog dubokog posvećenja treningu u kampu. Bio je tamo nekoliko sati pre nego što je Riko došao na svet", objasnila je.

"Porodica je išla prilično sporo, tako da je izgledalo kao da će beba stići tek sledećeg dana. Tajson je otišao, a moja mama je ušla, ona je postala moj drugi partner tokom porođaja. Njen tata se brzo vratio i video ga je."

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Čini se da svetski prvak u teškoj kategoriji sada nadoknađuje izgubljeno vreme, jer iako je bio daleko od porodice zbog treninga u kampu, redovno se vraća da poseti svoju suprugu i sina.

"Mama je bila ovde, a Tajson dolazi svakog dana, iako to ne bi trebalo da radi! Trening mu je strog. Ne bi trebalo previše da razmišlja o meni i o bebi", dodala je Paris. Par je nazvao svog sina Riko u čast Tajsonovog preminulog rođaka, Rika Bartona, koji je preminuo od uboda nožem u avgustu prošle godine.

Tvoja reakcija?